22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yiğit Abi'den herkes Nightwish bekledi herhalde ama bence o şarkı onun olamayacağını ıskaladılar.

Zaten bu yarışmada insanları beklentiler yakıyor. Kişilerden bağımsız düşünüp, direkt şarkılara yönelmek gerek. Ama neticeye bakmak lazım :D 18 enteresan sıra :D

Ben bilinmeyen şarkıları piyasaya süreceğim diye söz vermiştim. Geçtiğimiz yarışma bu şarkı ile katılıp 6. olmuştum ve baya ümitlenmiştim. Sürpriz şarkı ile zirveye oynamayı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8NOabk7Lt2E[/media]

Ama bu yarışma ne olduysa artık, iddialı bir şarkıya yöneldim ve yine şaşırtmadı 2. oldum.

Zaten bu yarışmada insanları beklentiler yakıyor. Kişilerden bağımsız düşünüp, direkt şarkılara yönelmek gerek. Ama neticeye bakmak lazım :D 18 enteresan sıra :D

Yiğit Abi soft rock şarkıları pek sevmiyor diye düşünüyorum.

Türkçe şarkılara maalesef bir ön yargı var sebebi de Türkçe yarışmanın da ayrıca format olarak düzenleniyor oluşu büyük ihtimal.

Şarkısını dinlediniz mi bilmiyorum, ama bence kesinlikle çok daha yukarı da olmalıydı.

Sizi de aramızda görmek isteriz bu arada abi. :)

3'er şampiyonluğu olan sizler ile bir kardeşlik sözleşmesi talep ediyorum.

Alttan bizi yakalayan olana dek bence sürpriz işler ile kovalasak fena olmaz. :D

Eminim oradan da iş çıkarırız biz zaten.

Sürpriz işler daha çok işe yarıyor zaten, derece yaparım dediklerimden bişi olmadı, Feliciano' yu bir kenara bırakırsak McGee ve Ane Brun' den ümidim yoktu.

Ben bilinmeyen şarkıları piyasaya süreceğim diye söz vermiştim. Geçtiğimiz yarışma bu şarkı ile katılıp 6. olmuştum ve baya ümitlenmiştim. Sürpriz şarkı ile zirveye oynamayı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8NOabk7Lt2E[/media]

Ama bu yarışma ne olduysa artık, iddialı bir şarkıya yöneldim ve yine şaşırtmadı 2. oldum.

En kötü ilk 3'tü hakkı. Çok tarz şarkı, ama işte burası farklı.

lobi dağıldığına göre şarkı önerılerıne açığım. lutfen 1.olacağına ınandığınız şarkıları pm ıle yollayınız 1.ler yarışmasına katılmamda pay sahıbı olunuz.

(1. olmamda yardımı olacak uyelere 100layk)

alpay sen pm atma.

Sürpriz işler daha çok işe yarıyor zaten, derece yaparım dediklerimden bişi olmadı, Feliciano' yu bir kenara bırakırsak McGee ve Ane Brun' den ümidim yoktu.

Senin için durum farklı zaten.

Ane Brun'de ki olay bence çok bilinen bir 80's şarkısını çok değişik , yumuşak bir tınıda yorumlayarak farklı bir hava getirmesi.

Benim Koop sonrası alamayacağım bir riskti, bundan sonra buna benzer şeyler düşünüyorum ben de ara sıra.

Yiğit Abi soft rock şarkıları pek sevmiyor diye düşünüyorum.

Türkçe şarkılara maalesef bir ön yargı var sebebi de Türkçe yarışmanın da ayrıca format olarak düzenleniyor oluşu büyük ihtimal.

Şarkısını dinlediniz mi bilmiyorum, ama bence kesinlikle çok daha yukarı da olmalıydı.

Sizi de aramızda görmek isteriz bu arada abi. :)

Şarkı çok aşağılarda kalmış zaten. Kanımca biraz haksızlık edilmiş :) Fırsat bulursam sonraki organizasyona katılırım. Elbette Emrah'ın düzenlemesi lazım :D

lobi dağıldığına göre şarkı önerılerıne açığım. lutfen 1.olacağına ınandığınız şarkıları pm ıle yollayınız 1.ler yarışmasına katılmamda pay sahıbı olunuz.

(1. olmamda yardımı olacak uyelere 100layk)

alpay sen pm atma.

Olum bana niye sardın, lobi dağılmaz, dağılamaz, dağıttırmam.

images

Olum bana niye sardın, lobi dağılmaz, dağılamaz, dağıttırmam.

images

sarmadım gercek yuzunu gördum. 1.olma ıhtımalım olan yarısmada ıddıalı sarkıyla gırdın yok ettın benı.

bu mu lobidaşlık

bu mu omuz omuza aziz emrah yıldırım demirören türdaşlarına karşı dik duruşumuz

yazık meğerse sende herkes gibiymişsin.

Bir şarkının orjinalini mi , yoksa 2-3 coverından birini mi koyayım diye düşünüyorum. 23. yarışmaya katılacaklar belli olsun. Dışarıda kalan bir abimiz olursa sorarız. Kendim seçmekte acayip zorlandım.

Buarada yeni farkettim, şaka maka Emrah'ın düzenlediği yarışmalarda en iyi derecemi yaptım. 4.'lük fena değil. Ama bu yarışmadan ödül almak nasip olmadı birtürlü :(

2. oldum. 3. oldum. Sonuncu oldum. 6. , 8. ,21. ,17. hepsini oldum galiba.

Olamadığım tek bir şey var. :(

Beyler müsterih olunuz, sizin döneminiz başlıyor. Lobiden atılsam da gerekli alt yapı hazırlıklarını yaptım çeşitli anlaşmalar ve derin bağlantılarım ile. Amacımız tamamen sevdiklerimizin başarısını görmektir.

Bundan sonra ki 3 yarışma da sizin devriniz artık.

Boş konuşmuyorum çok ciddiyim.

Beyler müsterih olunuz, sizin döneminiz başlıyor. Lobiden atılsam da gerekli alt yapı hazırlıklarını yaptım çeşitli anlaşmalar ve derin bağlantılarım ile. Amacımız tamamen sevdiklerimizin başarısını görmektir.

Bundan sonra ki 3 yarışma da sizin devriniz artık.

Boş konuşmuyorum çok ciddiyim.

tee Allahım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt