22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler müsterih olunuz, sizin döneminiz başlıyor. Lobiden atılsam da gerekli alt yapı hazırlıklarını yaptım çeşitli anlaşmalar ve derin bağlantılarım ile. Amacımız tamamen sevdiklerimizin başarısını görmektir.

Bundan sonra ki 3 yarışma da sizin devriniz artık.

Boş konuşmuyorum çok ciddiyim.

Böyle diyip diyip yine derece yapacaksın her seferinde olduğu gibi. Bize bilmediğimiz bir şey söyle abi. :rolleyes:

Arda Abi ve Tolga başkan ile imzaladığımız yüzük kardeşliği sözleşmesi şartları gereği 3'ümüzü ilk 2'den men ettim belli bir süre.

Bundan sonra katılmadığım yarışmalar da eğer kabul ederseniz şarkı seçimlerinde sizlere yardımcı olmayı isterim. (Katılmadığın oldu mu ki konuşuyorsun te Allah'ım dediğinizi duyar gibiyim ama bundan sonra her 5 yarışmanın en az 1'ine katılmama kararı aldım online olmama rağmen, 2-3 yarışma içinde uygulamaya koyacağım ilkini, kaçırırsam zaten bu sayı daha da artar)

Arda Abi ve Tolga başkan ile imzaladığımız yüzük kardeşliği sözleşmesi şartları gereği 3'ümüzü ilk 2'den men ettim belli bir süre.

Bundan sonra katılmadığım yarışmalar da eğer kabul ederseniz şarkı seçimlerinde sizlere yardımcı olmayı isterim. (Katılmadığın oldu mu ki konuşuyorsun te Allah'ım dediğinizi duyar gibiyim ama bundan sonra her 5 yarışmanın en az 1'ine katılmama kararı aldım online olmama rağmen, 2-3 yarışma içinde uygulamaya koyacağım ilkini, kaçırırsam zaten bu sayı daha da artar)

Online olursan katılırsın. Katıltıttırırım.

Kaçırırsan bilemem tabi. :rolleyes:

Böyle diyip diyip yine derece yapacaksın her seferinde olduğu gibi. Bize bilmediğimiz bir şey söyle abi. :rolleyes:

Başarı isteği ruhumda var. :D

Galatasaray da 100 sene şampiyon olsun. 101. sene olamasa üzülürüm mesela, ama sırf kendi verdiğim puanlar ile kendimi men edeceğim gerekirse iddialı girsem de yarışmaya. :)

3 birincilik dışında çok fazla derecem de yok ayrıca. İlk defa üçüncü oldum, 1 defa da ikinciliğim vardı.

onlarla imzaladığın yuzuk kardeşliği bilmem neysine de bizim lobi gibi bağlı ve sadık olacaksan Allah şimdiden her ikisinede sabırlar versin.

Baronlar istedi tetikçiler vurdu cinayeti gördüm

onlarla imzaladığın yuzuk kardeşliği bilmem neysine de bizim lobi gibi bağlı ve sadık olacaksan Allah şimdiden her ikisinede sabırlar versin.

Baronlar istedi tetikçiler vurdu cinayeti gördüm

:D

Oğlum ne çaktırıp bozuyorsun işi daha başlamadan. 3'ümüzden 1-2'si iddiasız girse sizin lehinize en azından.;)

Ben size bir tavsiyede bulunayım, cover' lar deneyin. Tutuyor bu yarışmada. :)

Bence bu tavsiyeyi silelim çünkü katılımcılara etki edeceği aşikar.

Bir dahaki yarışma cover yarışması olmasın da...

İyisini bulsunlar canım onlar da :)

Abi adamlar taktı şu an, derece istiyor. Ben de kastım bundan 2 yarışma öncesine kadar, gidip hep en yanlışı seçiyordum.

2 yarışmadır daha önce Emrah'a yedek olarak sürekli gönderdiklerim ile katıldım ilk 3'teyim iki yarışmadır.

Hırs yapınca daha fazla ıskalıyorsun.

O işe girerlerse yine yanlış tercih yapabilirler.

Birinci olacağından neredeyse emin olduğum bir şarkı var, kendime mi saklasam, versem mi birisine? :)

Birinci olacağından neredeyse emin olduğum bir şarkı var, kendime mi saklasam, versem mi birisine? :)

Saklarsan bir daha ki yarışma benim tarafımdan seçilme ihtimali mevcut abi. :D

Birbirimizin listeden gidiyoruz çünkü sürekli.

Sen bilirsin tabi ama ver gitsin bence. :)

Abi adamlar taktı şu an, derece istiyor. Ben de kastım bundan 2 yarışma öncesine kadar, gidip hep en yanlışı seçiyordum.

2 yarışmadır daha önce Emrah'a yedek olarak sürekli gönderdiklerim ile katıldım ilk 3'teyim iki yarışmadır.

Hırs yapınca daha fazla ıskalıyorsun.

O işe girerlerse yine yanlış tercih yapabilirler.

Abi yanlış intiba bırakmak istemem. Benim öyle 1.lik gibi bir hedefim yok , takmam da öyle şeyleri. :D Osman abiyi kastediyorsan bilemem. :p

Saklarsan bir daha ki yarışma benim tarafımdan seçilme ihtimali mevcut abi. :D

Birbirimizin listeden gidiyoruz çünkü sürekli.

Sen bilirsin tabi ama ver gitsin bence. :)

Senin yarışacağın tarzda değil o, Serkan ya da Tolga' lık tam :)

@Osman Uzdu ya haksızlık yapılmıştır şarkısı on numaraydı ilk defa,ilk 3 te olmalıydı kesinlikle

Sırf Cranberries daha önce oldu 1. diye dinlemeyip oy vermeyen olmuştur. Dinleyen zaten bizim gibi 12 verir veya en kötü 7+ verir ama işte burası kurtlar sofrası. Çok ince düşünmek gerekiyor.

Klip

Giriş

da çok önemli.

Şarkının play-list'te ki konumu bile etkili aslında tamamen şans olsa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt