22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık son hazırlıkları yapıyorum beyler. Herşey bitti sayılır. Ben de sizin gibi yarışma saatini bekliyorum. :)

Gerci yine deli bi sarki buldum

Bakalim yarisma saati denkgelirsem atarim

Tolga ile Alpay sağlam şarkı ile girecekler galiba, kazanmaya mı oynasam yoksa kendimi bozmasam mı bilemedim :)

@Aslan Türkoğlu ,

Yarışmaya katılmak istiyorum ama önemli bir sorunum var ,

saat 20 de konu açılacak ve konu açıldıktan sonra birkaç dk da kota dolacaktır ,

malum maçlar sebebiyle 19 daki maçın ilk yarısı bittiğinde mutfağa geçip akşam yeniliyor ve benim foruma tekrar girebilmem en erken 20.15 gibi oluyor ,

bir güzellik yapma şansımız var mı , diğer arkadaşlarımız da hak yendiğini düşünmez ise tabiki .

Şarkımı sonunda belirledim. İçime en çok sinen şarkı ile katılacağım, sonuç ne olursa olsun, pişman olmam herhalde. Ama iddialıyım elbette.

Ben de belirledim gibi.

2 tane çok sevdiğim şarkı arasında kaldım aslında ama katılacak isimlere göre 2'sinden birine karar vereceğim.

@Aslan Türkoğlu ,

Yarışmaya katılmak istiyorum ama önemli bir sorunum var ,

saat 20 de konu açılacak ve konu açıldıktan sonra birkaç dk da kota dolacaktır ,

malum maçlar sebebiyle 19 daki maçın ilk yarısı bittiğinde mutfağa geçip akşam yeniliyor ve benim foruma tekrar girebilmem en erken 20.15 gibi oluyor ,

bir güzellik yapma şansımız var mı , diğer arkadaşlarımız da hak yendiğini düşünmez ise tabiki .

Murat abiyi yazın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt