Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim bu pas yüzünden kadroda tutulmaz. Pas disinda rezalet bir futbol oynadi yine. Hatta bu adamin futbolculugundan ciddi anlamda süphe duymaya basladim. Böyle bir adami nasil profesyonel yapmislar anlamadim. Sigarayi cogaltti galiba. 3 paket iciyor herhalde. Yürüyecek hali yok.
İki İspanya maçındada stoperde Hakan Balta vardı gayette iyiydi.En iyi özellikleri soğukkanlılığı topu oyuna iyi sokması ve Türkiye'de ki bütün stoprlerden nerde duracağını daha iyi bilmesidir..Bak bu ligde bu özelliklere sahip birde Serdal Kesimal var.Bence Hakan Balta'nın yeri stoperdir.
Muhtesem performans sergiledi. Baris, Mustafa ve Elano'nun 1.5 sezonda yaptigini bir devrede yapti. Neden çikarildigini anlamadim.
Muhtesem performans sergiledi. Baris, Mustafa ve Elano'nun 1.5 sezonda yaptigini bir devrede yapti. Neden çikarildigini anlamadim.