#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Maçı izlemedim ama özete baktım o nasıl pas lan öyle ,

Ama git hakan üzdün bizi ziyadesiyle

Umarim bu pas yüzünden kadroda tutulmaz. Pas disinda rezalet bir futbol oynadi yine. Hatta bu adamin futbolculugundan ciddi anlamda süphe duymaya basladim. Böyle bir adami nasil profesyonel yapmislar anlamadim. Sigarayi cogaltti galiba. 3 paket iciyor herhalde. Yürüyecek hali yok.

o yuruyecek hali yok dediginiz adam galatasarayın ayhandan sonra en cok koşan ismiydi:D

Umarim bu pas yüzünden kadroda tutulmaz. Pas disinda rezalet bir futbol oynadi yine. Hatta bu adamin futbolculugundan ciddi anlamda süphe duymaya basladim. Böyle bir adami nasil profesyonel yapmislar anlamadim. Sigarayi cogaltti galiba. 3 paket iciyor herhalde. Yürüyecek hali yok.

Bir pas attı bırak takımda kalmayı ilk 11'i garantiledi emin ol.Bu takımda türklerin dokunulmazlığı var.

İki İspanya maçındada stoperde Hakan Balta vardı gayette iyiydi.En iyi özellikleri soğukkanlılığı topu oyuna iyi sokması ve Türkiye'de ki bütün stoprlerden nerde duracağını daha iyi bilmesidir..Bak bu ligde bu özelliklere sahip birde Serdal Kesimal var.Bence Hakan Balta'nın yeri stoperdir.

İki İspanya maçındada stoperde Hakan Balta vardı gayette iyiydi.En iyi özellikleri soğukkanlılığı topu oyuna iyi sokması ve Türkiye'de ki bütün stoprlerden nerde duracağını daha iyi bilmesidir..Bak bu ligde bu özelliklere sahip birde Serdal Kesimal var.Bence Hakan Balta'nın yeri stoperdir.

İspanya macı hakan balta iyiydi öylemi?

Guiza belini kırdı adamın evet yanlıs duymadınız guiza:D

45 dakikada sadece 16 kez topla bulusarak tarihe gecmis olabilir:)

geldiği günden beri birkere bile beğenmediğim bir oyuncudur hakan.ortasahada defanstaki görevine göre takıma daha yararlı oldu.bu iyi oynadıgını göstermez ama,mustafa sarptan barıştan aydından daha yararlı olur.

orta sahada topla bulusmadigi icin takima sol bekte verdigi zararin yarisini verebiliyor

buda bazi arkadaslarda iyi oynamis etkisi yapiyor:)

En azından orta sahada tekniğinden yararlanma şansı doğuyor ama ben istemiorum kendisini.

Muhtesem performans sergiledi. Baris, Mustafa ve Elano'nun 1.5 sezonda yaptigini bir devrede yapti. Neden çikarildigini anlamadim.

Baltalar elimizde, uzun ip belimizde biz giderdik Antep'e. :o

Muhtesem performans sergiledi. Baris, Mustafa ve Elano'nun 1.5 sezonda yaptigini bir devrede yapti. Neden çikarildigini anlamadim.

Forumda anlayamadığım bir kaç insandan birisin. Şaka mı yapıyorsun? Berbattı, aynı Konyaspor maçında olduğu gibi. Hiç bir işe yaramadı, ne savunmada ne hücumda.

Maçi izlemeden gelip sallamayin burada. Rijkaard'iniz gitti diye her kosulda Hakan'i elestirme zorunlulugunuz mu var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt