#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Mustafa Sarp veya Barış'tan daha yararlı işler yaptı

+1905

Hagiyle Rijkaardın farkını bu maçta gördük.Rijkaard körü körüne Mustafa Sarpı oynattı Hagi ise Neilli Hakanı ortasahada deneyerek buradaki eksikliği bir nebze giderdi.Hagiye güveniyorum.Saçma sapan işler yapan adama 5 yıllık kontrat imzalatalım diyenler iş Hagiye gelince ne zaman gidecek buya diye çemkirmeye başlıyor.Kalsın sizin taraftarlığınız valla bak.

Balta üzerinden Rijkaard'a çakma derdinde olup, insanları Galatasaraylılığını yargılayacak kadar düşük insanlar bu forumda. Ne desem boş.

ne kadar ciğerli arkadaşlar var

2 senedir sol kanat koridor 2 maç biraz kıpırdadı aslındalar başladı

hakan baltayı takımda istemiyorum hala benim için gideceklerini lk sırasında

O kadar kötü bi orta sahamız var ki 2 stoper bile sırıtmadan oynayabiliyolar

Değişimin adresi kendileri. Kesinlikle kovalanarak gönderilmesi lazım.

Bu adamın sıkıntısı var Evde Karısıyla kavgamı etmiş acaba çok dertli gözüküyor.

sigarayı bırak demiyormu hiç bir allahın kulu kapı dışarı edemiyolarmı bu nasıl basiretsiz bir yönetim bu ne vurdumduymazlık projelerle uğraşacağınıza o uğraştığınız zamanın % 5'ini bile futbola ayırsaydınız bu hallere gelmezdik basiretsizler

Ne kadar sigara ictigini ya da bunun futboluna ne kadar etki ettigini bilmeden yazanlara

fft5_mf40344.Jpeg

Suat da çok içermiş sigara ama deli gibi koşardı ortalıklarda. Anti-tez olsun diye söylemiyorum dipnot sadece.

sigara icmenin fiziksel etkisinden ziyade

sporcu olup sigara icebilecek ve futbolculugundan cok sey kaybettigi zamanlarda buna cesaret edebilecek vurdum duymaz mentalitenin sigara icmekten daha cok zararli isler yapma ihtimalinin yuksekligidir bu adami lesh yapan gozumde:)

Totti'de bir paket götürüyordu sigara.Sigara ile alakası yok.Sorun tamamen yeteneksizliği ve mental olarak dibe vurması.

Suat da çok içermiş sigara ama deli gibi koşardı ortalıklarda. Anti-tez olsun diye söylemiyorum dipnot sadece.

Evet Ümit Davalası Suatı içerlerdi bir kaç isim daha vardı aklımda ama gelmiyorki aklıma suan.Adamlar enazından istekliydı hırslıydı vurdum durmaz değillerdi.Şu hakana bakınca İnsuaya gerçekten çok üzülüyorum.

2000 deki takımdan da o dönem kazan dairesinde sigara içenler vardı. Sigaraya bağlanamaz bu rezil futbol , gamsız bu adam ya da çok büyük bir derdi var söylemiyor.

son zamanlarda hatalarından dolayı çok kızgındım birde insua kesilip oynatılınca iyice sinir olmuştum. Ama hiç bir teknik direktör böyle bir adamı kadrosundan eksik etmez. Koy şampiyonlar ligi finaline sıradan bir maçmış gibi oynar.

Serdar Abi yardıracak şimdi hissediyorum:D

stoperde denensin bu sene oynamadı galiba stoperde pek hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt