#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Halı sahaya yedek olarak bile çağırmam.

Insua hata da yapsa, kiralık olduğu ve kalmama olasılığı yüksek olduğu halde bu adamın 32893289328932 katı daha iyi niyetli ve faydalı oluyor. Ben hayatımda Balta kadar umursamaz bir oyuncu görmedim.

Dünyanın en kolay çalım yiyen oyuncusu, istatistiği tutulsa rekora gider herhalde.

Bu seneki en iyi maçını oynadı Sivas karşısında. Hücumda da savunmada da iyiydi. Ne zaman pili bitti Hagi çıkardı.

Uzun zaman sonra beğendim.

Kötü oynamak var, bir de Balta gibi oynamamak var.Felaket.

L'viv maçındaki hatanın aynısı ve topu takip etmeyip saçma sapan el kol hareketleri. Bu adam akıllanmaz.

Son pozisyonda adam ara pası atıyor, rakip arkasına sarkıyor, H.Balta efendi eliyle garip bir işaret yapıyor. Herhalde kafası güzel çıkıyor maçlara, değişik güçler ile rakibini durduracağını sanıyor.

Fena oynamadı, ama millet taktı yine Servet'e oldugu gibi yahu Sarp'la Barış'ı nasıl Servet ve Hakan'la aynı kefeye sokuyorsunuz, anlamıyorum.

Her maç 60. dakikada tıkanan adam nasıl iyi oynuyor.Her maç gereksiz bi sol bek değişikliği yapıyoruz Balta yüzünden.Hiç oynamasa böyle sorunumuz olmaz baya karlı çıkarız.

Ruhsuz ruhsuz dolaşırken, boşalttığı alandan pozisyon verildi.Orada resmen uyukladı.Sonra gitti utanmadan Cana'ya atarlandı.Hagi anında oyundan aldı. Artık Hagi de gerçekleri görüyor ve neşteri vuruyor. Zamanla kaybolup gidecek.

Son pozisyonda adam ara pası atıyor, rakip arkasına sarkıyor, H.Balta efendi eliyle garip bir işaret yapıyor. Herhalde kafası güzel çıkıyor maçlara, değişik güçler ile rakibini durduracağını sanıyor.

Force push yapip saha disina itmeye calisti orda.

Fena oynamadı, ama millet taktı yine Servet'e oldugu gibi yahu Sarp'la Barış'ı nasıl Servet ve Hakan'la aynı kefeye sokuyorsunuz, anlamıyorum.

Objektif bir yorum.Bam ayrı H.Balta,Servet ayrı seviyede oyuncular.Suanda Milli takımın 1 numaralı sol beki H.Balta,stoperi Servet.

Objektif bir yorum.Bam ayrı H.Balta,Servet ayrı seviyede oyuncular.Suanda Milli takımın 1 numaralı sol beki H.Balta,stoperi Servet.

2008 5.

2009 3.

2010 9.

Milli takımın en sıkıntılı yeride savunma yıllardır.

sol ayağındaki topu ters ayağına çekip orta açmaya ve şut vurmaya çalışıyor.Antremanda gibi rahat davranıyor.Kötü ötesi

hep diyorum her mac bir hakkimizi yiyoruz

sercanin karsisinda komik durumlara dusme ihtimali cok yuksek haftaya

Aynen. Hagi bunu görmüyor mu ? Yani ben Haginin yerinde olsam " sen nasıl futbolcusun lan" diye çıkışırım. İnusa girdikten sonra sol tarafımız gece ile gündüz gibi değişti. Bunu göremeyen arkadaşlar var ona şaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt