#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Azerbaycan ne ki.içerde estonyadan 2 gol yedik verilen net pozisyonların haddi hesabı yok.başrolde balta-servet-zan 3lüsü.ki milli takımın orta sahasıda elit sayılacak cinsten.

Sadece Servet'in gidemedik demenizi bekliyorum.Objektif olduğunuzu sanmıyorum.Rijkaard gitti diye Servet'e sallıyorsunuz ama Rijkaard'ın 1,5 senede en ufak katkısını söyleyemezsiniz.Suç belki sadece Rijkaard'ın değildi ama bunları konuşmuyorsunuz.

Rijkaard gitti diye sallamıyorum ben o iki adama.

O iki adam 2008'den beri gram top oynasalar, biraz forma aşkı ile savaşsalardı bu halde olmazdık. Bugün Karpaty Lyiv denen takım Uefa'da sıfır çekti.İki maçtada yediğimiz üç golde yüzde yüz payı olan bir adam Hakan Balta.

Sadece Servet'in gidemedik demenizi bekliyorum.Objektif olduğunuzu sanmıyorum.Rijkaard gitti diye Servet'e sallıyorsunuz ama Rijkaard'ın 1,5 senede en ufak katkısını söyleyemezsiniz.Suç belki sadece Rijkaard'ın değildi ama bunları konuşmuyorsunuz.

Servet'ten bahsetmiyorum.Rezalet bi milli takımımız olduğunu söylüyorum.Milli takıma en iyiler gidiyor diye birşey yok.Atın kafanızdan.

Azerbaycan'a rezil olmuş takım var karşınızda.Çok kişinin hakkı yeniyor.Hele ki Oğuz Çetin varken.

Milli takım kriter felan değildir.

Çizgisini korudu bu sene tüm maçlarda olduğu gibi berbattı!

giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttt, bir daha dönme gerriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

bu adam kadar gram futbol oynamayip da ilk 11 de hemde Galatasaray'da forma giyebilen oyuncu zor bulunur. adam bildigin sahada yürüyor. kosusu zaten agir vasita. orta desen yapamaz. her mac 60 da oyuncu cikiyor. yeter artik be hagi.

Orta sahada ve stoperde çok faydalı olur. Ama solbek biraz ağır geliyor Hakan'a. Takımda risk alan bir futbocu. Orta sahada iken gol yollarında şaşırtıcı derecede faydalı ve kreatif oluyor. Hagi vazgeçmez.

Taraftarın tepkisi ile direk soyunma odasına giden futbolcu kişilik.

Ayrıca takımdan giderse zerre üzülmeyeceğim oyuncu.

Taraftarın tepkisi ile direk soyunma odasına giden futbolcu kişilik.

Ayrıca takımdan giderse zerre üzülmeyeceğim oyuncu.

schalke söylentisi varda. magathin sert antrenmanlarini düsündükce bu sigarakolik arkadas 2 antrenmandan sonra mide de ne var ne yok kusar kanimca.

Cıplak gözlede izledim fikrim degişti.

Sana balta diyodum bütün baltalardan özür diliyorum sen balta degil sap bile olamazsın.

Bu sene verdiği zarar inanılmaz boyutlarda..

Dün akşam maçın 63. dakikası. Haftalardır kendi sahasında dahi kazanamayan Galatasaray yeni stadında ilk resmi maçını oynuyor. Tribündeki on binler, TV karşısında milyonlar atılacak ilk golü büyük bir sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyor. Bu dakikada Hakan Balta oyundan çıkıyor ve yerine Insua giriyor. Artık en kritik 30 dakikanın yaşanacağı bu dönem başlarken, Hakan Balta neler olacağını izlemek için kulübeye oturmak yerine soyunma odasına gidiyor. Takımın atacağı ya da yiyeceği golü görmek, onlarla sevinmek ya da üzülmek umurunda değil; o kritik dakikalarda neler olacağını merak bile etmiyor. Takım arkadaşlarına olmadığı gibi onu izleyen milyonlara da saygısı yok. Belki kimsenin taraftar gibi takımı tutmasını bekleyemeyiz ama giydiği formaya bağlı olmasını beklemek hakkımız. Profesyonel oyuncu diyebilirsiniz; arkadaşlarının atacağı gol ya da gollerle alacağı prim bile umurunda değil beyefendinin. Ve işi daha kötüsü bu yazıyı yazdıran sadece dünkü hareketi değil “Balta”nın… Karpaty Lviv maçlarının ikisinde de umursamaz tavırlarıyla golleri rakiplerine armağan eden, lig başında Galatasaray’ın yarıştan koptuğu maçlarda dünya umurunda olmayacak şekilde hatalar yapan; aylardır ruhsuzluk ve vurdumduymazlık konusunda daha da beter hale gelen bir oyuncudan bahsediyoruz…

...

Futbolcuya benzer hiçbir tarafı yok. Kendini çok kötü salmış, depresyona girmiş insan görüntüsünü izleyenlere yansıtıyor o kadar. Gerçekten sinir bozucu...

Birilerinin artık şu adamı silkelemesi lazım. Düzelmesse sene sonunda bir anadolu kulubüne verilsin yarardan çok zararı var takıma

Ya tamam rahatlığına birşey demiyorum adam hep soğukkanlıydı ama bu kadar güçsüz bir Hakan Balta olamaz ki..

İdman mı yapmıyor anlamıyorum,kendine iyi bakmadığı,iyi çalışmadığı çok açık..

İnsua gibi bir yeteneği harcıyoruz ona yanıyorum..

2 senedir performansı yerlerde buna katılıyorum ama bu H.Balta'nın kötü futbolcu olduğu anlamına gelmez.Eğer 2 senedir H.Balta'yla rekabet yaşayacak bir sol bek gelseydi şuanda bu duruma düşmezdi diye düşünüyorum.

Baltaları gömelim yerini de unutalım :weqweq:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt