#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

golü onun yüzünden yediğimizi söylüyor bazı futbol cahilleri. Oysa ki culio, neill ve cana'da tamamen hata. Cidden bunu göremeyecek kadar kör müsünüz?

gÜldÜm sÖzlerİne bak pozİsyona hata servetle 2 sİnde. Hakan balta kosamiyo bİle. Yada bosvermİŞ bu herİf. Gs dan derhal kovulacak adami bİrde tutmaniz yokmu komİk olmayin..

ŞÖyle bİ baktimda herkes cildirmiŞ:D HERKESİN AKLINI ALDI BU HAKAN BALTA. BU NASIL Bİ EZİYETTİR YARABBİM. SERVET BALTA ZAPATA 3LÜSÜ GÜZEL GOL YEDİRTTİLER HELAL OLSUN...

Yediğimiz golde Hakan Balta'nın hatası yok, Culio veya Stancu'nun gelip kademeye girmesi gerekirdi. Hakan Balta tutması gereken adamını ofsayta düşürüyor, arkadan gelen adam golü atıyor.

bi insan balta olmasın..

Golde Hakan Balta'ya suc bulanlara sadece guluyorum. Sonra da agliyorum insanlar gercekten nasil bu kadar uzak olabiiyor diye. Sonra Hakan Balta'nin sol bekteki o kendinden emin, ustaca yaptigi savunmayi gorunce tekrar guluyorum.

Hagi ne düşünüyor acaba Balta hakkında.

B_831f4257ed537b59d076b9ae08663c38.jpg

taraftarin bu adama yaptigi haksizligin haddi hesabi yok

guvenilmedigi zamanlarda bile armasi icin oynayan bir adam

Dünkü maçta zapata ile beraber sahanın en iyisiydi. Bizim eksikliğimiz orta sahada box to box bir oyuncunun eksikliği. Mustafa sarp gibi bir beyini oturtan adama hoca moca demem. İstifa Hagi

Millet Hakan Balta'cı mı olmuş banamı öyle geliyor :asd:

Dünkü maçta zapata ile beraber sahanın en iyisiydi. Bizim eksikliğimiz orta sahada box to box bir oyuncunun eksikliği. Mustafa sarp gibi bir beyini oturtan adama hoca moca demem. İstifa Hagi

asıl mustafa sarp tam takımı yönetcek adam sen futboldan anlamıyosun:D:D

artık olay baltalık servetlık degil.yüzler eskidi köklü değişim şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt