#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Arkadaşlar şaka da olsa övmeyin şu adamı. Tesadüfen girer ne yazmışlar bi bakıyım derse ben neymişim be aynen devam o zaman der :D O yüzden düzelteyim. Hakan Balta son 10 sayfa da yazılanlara inanma. Herkes kafayı yedi senin yüzünden. Sen şu takımdan kovul burda 40 gün eğlence olcak. :D

Arkadaşlar şaka da olsa övmeyin şu adamı. Tesadüfen girer ne yazmışlar bi bakıyım derse ben neymişim be aynen devam o zaman der :D O yüzden düzelteyim. Hakan Balta son 10 sayfa da yazılanlara inanma. Herkes kafayı yedi senin yüzünden. Sen şu takımdan kovul burda 40 gün eğlence olcak. :D

yada yönetim girip bakar neymis bu hakan balta deyip ömür boyu anlasma imzalar mazallah :D

Kaybedersek isliklanir, yeni stadda mac kaybetmemek ve Balta'yi isliklamak arasinda secim yapmamiz lazim

Kazanırsak bile ıslıklanmalı .İyi niyetle mücadele eden,yanlış mevkide oynayan,sınırlı kapasitesi olan Ali Turan ıslıklanıyorsa g.tünü kaldırmaya zahmet bile etmeyen bu adam bir zahmet ıslıklansın.

oynatmasınlar ıslıklamayada gerek yok. caglar düzeldi zaten haftaya caglar oynasın. azcık kafası calısıyosa zaten hakan oynamaz..

ne kadar rahat bi adam , rakip takım bizim sol kanadı otobana çevirirken hakan balta sadece yürüyor ve rakibi izliyor.bu adamı gördüğüm her saniye küfür ediyorum arkadaş

Adamın koşması bile sinir etmeye yetiyor. Böyle koşan bi adam nasıl olurda futbolcu olup milyon euroları kazanır hayret.

Hakan Balta ah şu idmanda bi tarafta sen Barış diğer tarafta Sarp Ayhan kapışsanız da Bjk'nin yaptığı gibi bizde sizi kapı dışarı etsek :)

Bir zamanlar bunları tutabiliyordu;

1042691_full-prt.jpg

Şimdi bunu bile tutamıyorlar;

403924.jpg

eskiden iyiydi bu adam yav savıp sövmek yerine sorununnu çözmeye yardımcı olmak lazım.

Bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum şimdi ama şöyle birşeydi;

Pele good, Maradona better, George Best, Hakan Balta. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt