#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Galatasaray'ın ve Milli takımın bu kadar kötü durumlara düşmesinde önemli derece de pay sahibidir kendisi.

Fatih hoca yolla şu adamı lütfen.

Valla takımın en zayıf halkası. Sağ bek yerine sağlam bir sol bek alsak iyi olacak. Sabri yine çok sırıtmıy yerine Kazım da geçer yeri gelir. Ama sol bek içler acısı Hakan yerine Çağlar ı denesek fena olmaz.

Ulan hep böyle oyna canimi ye.

Acil yollanmalı. Yedek bile olmaz bu adamdan. 1 gram ofansif katkısı olmadığı gibi bek olarak da birşey yapmıyor. İnter 1 defa sağ taraftan gelmeyince iyi gözüktü o kadar. Arda'yı defalarca yanlız bıraktı. Arda'nın Galatasaray performansının düşüklüğünün birinci nedeni de Balta'dır. Umarım acil sol bek alırız.

Değişen birşey yok.33'lük Ujfa'nın performansı ile yan yana koy, her türlü vasat.Vasat adama kadroda yer yok.

Bu gün iyiydi. Genel performansı kötü olsa diye iyi oynadığı gün kötü demek olmaz

Kimse inkar edemez sanırım oldukça iyiydi. Stancu'ya attığı pas da çok kaliteliydi. Sadece bu maç için konuşuyorum üstüme atlamayın.

Arda'nın performansını bu adam etkiliyor.Ujfa bile bu yaşında akıyor kanatlardan.

Solbekte iyi değil, resmen harcanıyor. Aslında şu anda en iyi stoperimiz. Servet ve Gökhan olabilecek en kötü stoper ikilisi. Benim anlamadığın Galatasaray taraftarı hala bu ikiliye isyan etmiyor. Tamamen bu olayı kabulllenmiş durumda. Arda'yı, Sabri'yi bile bazen ıslıklayan taraftar!

Bu maç için iyiydi diyemem, sadece olması ve yapması gereken işleri layıkıyla yerine getirdi o kadar. İyi olması için ekstra çaba sarf etmesi gerekir benim gözümde...

Hakan bugün iyi idi ama ona güvenilip yola çıkılmaz. Ulan yerli sağbekte yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt