#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bir ihtimal daha var, o da eskiye dönmek mi dersin?

İyi denemez,sadece kötü değildi.

Arda topu aldığında arkasından kanata akan bir bek gerek bize.

Ujfalusiyi görünce biraz olsun utanmalı.

Al başlamış gene masallar. 2 sezon takımın içine et, 1 maç sırıtma bütün taraftarlar umut bağlasın. Biz akıllanmayız kesinlikle.

ben bakmadim maca ama hakan baltaya iyi demem icin son iki sezon icin parasinin yüzde 80 nini iade edip özür dilemesi lazim

o zaman olur yoksa gönderilsin derim

antrönere göre oynayan adam isterse messi olsun gidebiliri

Galatasaray kalitesinde değil.

Bence de..

Az önce youtubeden 2000'de oynadigimiz ve 3-2 kazandigimiz Monaci maçini seyrettim... O videonun linklerini Hakan Balta'ya göndermek lazim.. Seyretsin biraz Hakan Ünsal'i.. Seyrettikten sonra "ben futbolu birakiyorum" diyecektir eminim...

Sol bek, Galatasaray'in sol beki Hakan Ünsal gibi adamlar olmalidir..

Bence de..

Az önce youtubeden 2000'de oynadigimiz ve 3-2 kazandigimiz Monaci maçini seyrettim... O videonun linklerini Hakan Balta'ya göndermek lazim.. Seyretsin biraz Hakan Ünsal'i.. Seyrettikten sonra "ben futbolu birakiyorum" diyecektir eminim...

Sol bek, Galatasaray'in sol beki Hakan Ünsal gibi adamlar olmalidir..
Hakan Ünsalında çok kötü zamanları oldu ama.Biraz form işi.Ergün Fatih Terim gelmeden önce satılık listesindeymiş.Terim ona 2. şansı vermiş ve daha sonra yaptıkları ortada

Hakan Ünsalında çok kötü zamanları oldu ama.Biraz form işi.Ergün Fatih Terim gelmeden önce satılık listesindeymiş.Terim ona 2. şansı vermiş ve daha sonra yaptıkları ortada

Yani haklisinda.. Bir futbolcu üç yil üst üste formsuzsa büyük sorun var demektir.. Her futbolcunun formsuz oldugu dönemler vardir da Balta olayi iyice abartti :) Hakan Ünsal bir maç kötüyse, diger 3 maç iyi oynuyordu.. Balta da ayni performansi sergilesin, onu da destekleyelim..

Yani haklisinda.. Bir futbolcu üç yil üst üste formsuzsa büyük sorun var demektir.. Her futbolcunun formsuz oldugu dönemler vardir da Balta olayi iyice abartti :) Hakan Ünsal bir maç kötüyse, diger 3 maç iyi oynuyordu.. Balta da ayni performansi sergilesin, onu da destekleyelim..
O konuda haklısın abi.Çok uzun süredir formsuz.Ha bugün ha yarın diye bekliyoruz.Terimin eline kısıtlı bütçe olmasa yeni oyuncu alırdı ama bütçe kısıtlı olunca daha öncelikli ihtiyaçlardan sol beke sıra gelmedi.Mecburen Hakanı geri kazanmaya çalışacak

Ergün Penbe gelsin şu yaşta oynasın, daha iyi oynayacağı kesin.

Şu adamı bi sene daha izleyecez yapcak bi şey yok ama oda Ayhan gibi her hatasında ıslıklancaktır. Artık soğuttu kendinden.

Sol taraf bu sene de çok başımızı ağrıtacak gibi bu gidişle. Bugün maçta 2-3 pozisyonda Hakan yine yerinde yoktu. Liverpool orta sahamızdan dolayı fazla gelemedi, kanatları da iyi çalışmadı. Ama biraz baskı olduğu zaman sol kanadımız çökmeye başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt