Can Bilgin
Sarı Üye
- 4 Ekim 2009
- 339
- 0
- 1.126
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta
Bir ihtimal daha var, o da eskiye dönmek mi dersin?
Bir ihtimal daha var, o da eskiye dönmek mi dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugun yine istikrarlıydı, yani b.ktan oynadı.
Galatasaray kalitesinde değil.
Hakan Ünsalında çok kötü zamanları oldu ama.Biraz form işi.Ergün Fatih Terim gelmeden önce satılık listesindeymiş.Terim ona 2. şansı vermiş ve daha sonra yaptıkları ortadaBence de..
Az önce youtubeden 2000'de oynadigimiz ve 3-2 kazandigimiz Monaci maçini seyrettim... O videonun linklerini Hakan Balta'ya göndermek lazim.. Seyretsin biraz Hakan Ünsal'i.. Seyrettikten sonra "ben futbolu birakiyorum" diyecektir eminim...
Sol bek, Galatasaray'in sol beki Hakan Ünsal gibi adamlar olmalidir..
Hakan Ünsalında çok kötü zamanları oldu ama.Biraz form işi.Ergün Fatih Terim gelmeden önce satılık listesindeymiş.Terim ona 2. şansı vermiş ve daha sonra yaptıkları ortada
O konuda haklısın abi.Çok uzun süredir formsuz.Ha bugün ha yarın diye bekliyoruz.Terimin eline kısıtlı bütçe olmasa yeni oyuncu alırdı ama bütçe kısıtlı olunca daha öncelikli ihtiyaçlardan sol beke sıra gelmedi.Mecburen Hakanı geri kazanmaya çalışacakYani haklisinda.. Bir futbolcu üç yil üst üste formsuzsa büyük sorun var demektir.. Her futbolcunun formsuz oldugu dönemler vardir da Balta olayi iyice abarttiHakan Ünsal bir maç kötüyse, diger 3 maç iyi oynuyordu.. Balta da ayni performansi sergilesin, onu da destekleyelim..
Ergün Penbe gelsin şu yaşta oynasın, daha iyi oynayacağı kesin.