#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

mac basina 10 kez topla bulusan baska bir bek yok bence dunyada

olayla alakasi yok

Buluştuğu topları kaptırmasa onada bişey demiyeceğim.Adam pas bile veremiyor, geriye bile oynayamıyor neredeyse.

Stattan daha çok belli oluyor, adamın depar attığını görmedim top kaptırıyor yürüyerek geriye geliyor.Arda'nın performansındaki düşüklüğün sebebide Hakan Balta.

Oyundan çıkarken, yüz ifadesi şöyledi ; beni kim futbolcu yaptı, niye yaptı, ben neredeyim ,kimim ?

Ama elimizde daha iyisi yok mecbur oynayacak.

Kafaya bak kafaya. Ey gidi ey. Koskoca GALATASARAY ne halde.

''gitmek istiyorum'' diye sorun çıkarıp git, seni hep iyi olarak hatırlayalım.

Mustafa Sarp'a bile bu kadar sinirli değilim mesela. Çünkü o adam en azından koşuyor, kendini paralıyor saha içinde. Sen sadece yürüyorsun.

''gitmek istiyorum'' diye sorun çıkarıp git, seni hep iyi olarak hatırlayalım.

Mustafa Sarp'a bile bu kadar sinirli değilim mesela. Çünkü o adam en azından koşuyor, kendini paralıyor saha içinde. Sen sadece yürüyorsun.

9399081.jpg

Dün Kardesim abi bişey dicem ama sövme bana dedi söyle dedim Balta iyi oynadı dedi inanamadım yine sövdüm İyimiydi dün harbiden?

Bu adam hala niye gitmedi? Bu adamda milletin görüp bizim göremediğimiz şey nedir? :(

Tam bir felaket, bi takımın solbekine gelecek en kötü şey.

Seni yollamayanlar utansın.

Umarım bir gün Fatih Terim seni döverek kenara alır,bir dahada bu formayı giymezsin.

Son iki senedeki performansinndaki dusus bu senede devam edecek. Dominico Cristico gibi bir adam lazim.

Balta'nın kötü olduğu su götürmez bir gerçek olsa da bugün yenilen gol onun hatası değil Servet'in gereksiz ileri çıkıp adamını boşaltmasıydı.

90 dakika başına bir kez hücuma katılıyor.Sene başı ortalamasını 1 kere arttırsa 10 sene sonra Ujfa'nın bugünkü seviyesine gelebilir.

Türk basını da bu adamların arkasındayken zor kurtuluruz bunlardan halen basında övenler var bu adamı televizyonu tekmeleyesim geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt