#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Sırf solbek yetişmiyor ülkede diyerek bu adam Galatasaray'da oynayabiliyorsa yazıklar olsun.

Çıkarın altyapıdan bir çocuk, oynatın solbek düzenli olarak, dünyanın hatasını yapsın bir tek laf edersem namerdim. 1 yada 2 seneye kendini kanıtlar.

Balta'nın futbolu geriye gidiyor demek bile kifayetsiz kalıyor durumun vahametinin yanında. Adam resmen unutmuş yada silmiş futbolu.

Balta'nın kötü olduğu su götürmez bir gerçek olsa da bugün yenilen gol onun hatası değil Servet'in gereksiz ileri çıkıp adamını boşaltmasıydı.

Eyvallah yenilen golde onun hatası olmayabilir, ama ilk yarı en az 2-3 kere sol kanat ataklarını Servet karşılamak zorunda kaldı. Atak bittikten sonra Hakan bey göründü. Keza atağa katıldığı zaman bile pek bir faydasını görmedik.

1 seneden fazla oldu, bir insan bir türlü toparlanamazmı?

Fenerbahçe'li olsaydım, Galatasaray'dan en çok Servet ve Hakan'ı severdim.

mustafa sarp bile bundan yararlı gerisini siz düşünün artık.:mad:

Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum! Bugün defansta tek ayakta saglam kalan oyuncu Hakan'dı. Biraz anlarsanız fatih hoca bütün defans oyuncularını degistirdi. Ama sahada Hakan kaldı. Stopere gectikten sonrada en iyi oynayan Hakan'dı.

Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum! Bugün defansta tek ayakta saglam kalan oyuncu Hakan'dı. Biraz anlarsanız fatih hoca bütün defans oyuncularını degistirdi. Ama sahada Hakan kaldı. Stopere gectikten sonrada en iyi oynayan Hakan'dı.

Bunlar gözleriyle izlemiyorlar heralde maçları,başka yerleriyle izliyorlar maçı:):):):):)

Bunun kadar gereksiz adam görmedim,taç kullanmaktan başka bir şey yapmıyor.

Ya futbolu bırak ya bizi. ama yeterki oynama ulan ne olursun..

Ruhu bu adamı gerçekten terketmiş.Bahsettiğim ruh 2000,1996,2008 gibi takım ruhu olanlardan değil kişiye ait olan ruh ciddi anlamda Hakan'ı terk etmiş.Sadece bir insan bedeni sahaya çıkıyor ve dolanıyor arada bir nefes alıp veriyor arada birde kendisine doğru top falan gelince vücudunu topa çarpıyor okadar.

Yazık gerçekten yazık.

samsonayt gibi adam (bavul)

giraffe-zurafa.jpg

bunun kadar umarsız ve hızlı!

çağlar zürafa resminde taşhak kontrolü yapan bir kardeşimiz olarak tarihe geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt