#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Şu adamın yaptığı fake lere hastayım ya :D Böle ters ayağını topun üzerinden atlatıyor rakibe vücut çalımı atıyorya bitiyorum orda :D rakip resmen bakkal :D demek istediğimi tam olarak anlatamadım belki ama anladınız siz onu :D

Gitmesi gerekenler : Ayhan,Servet,Balta,Riera,Aydın

Alınması Gerekenler : wilfred Bony,Gökhan Töre,Taiwo,Reyes => UEFA Champions League toz duman..

ben anladim kardesim, bayiliyorum o hareketi yapinca, her zamanda rakip oyuncular tuzaga dusuyorlar :D

iyi bir yedek olur seneye

cl ligine derin kadro lazim

Geçen sene ki Hakan'la uçurum var arasında.

Sene başında yerine transfer yapılmadığı için en çok eleştirdiğim adamlardan biriydi takımda görmek istemediğim ilk adamdı hatta nerdeyse ama Fatih hocayla inanılmaz bi toparlanma dönemine girdi gerçekten hiç fena oynamıyo artık inşallah böyle devam eder :)

Mükemmel oynadı.Gördük,o çok övülen Ziegler'i de.

Toparladı kendini ama biz solda da bir Eboue görmek istiyoruz.

Gerçekten iyi oynuyor ama yinede ofansif bir sol bek iyi giderdi.

Bu sezon gercekten iyi oynuyor Hakan. Ilk yillarini hatirlatiyor. Zaten aksi düsünülemezdi, yoksa oynayamazdi. Cok iyi bir defansif sol bek Hakan Balta. Türk futbolcularin arasinda Hakan Balta´dan iyi olan biri oldugunu düsünmüyorum. Bende isterim sola Eboue tarzinda biri gelsin, sag sol paramparca edelim. Ama yabanci kontenjani iste. Zor görünüyor.

Bu sezon gercekten iyi oynuyor Hakan. Ilk yillarini hatirlatiyor. Zaten aksi düsünülemezdi, yoksa oynayamazdi. Cok iyi bir defansif sol bek Hakan Balta. Türk futbolcularin arasinda Hakan Balta´dan iyi olan biri oldugunu düsünmüyorum. Bende isterim sola Eboue tarzinda biri gelsin, sag sol paramparca edelim. Ama yabanci kontenjani iste. Zor görünüyor.

İsmail Köybaşı 10 tane Hakan Balta eder en basitinden.:ka21:

Hakan Balta mı? ya yendik ya herkes süper demi*

Bu adam futbolu bıraktı çoktan.

adam reis , en az 5 tane süper hucumda vardi iki yönlü oynadi calim yemedi calimda attigi oldu halen olumsuz mesaj atanlar gitsin tekrarini izlesin su macin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt