#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Hakan bu sezon gecen sezona gore daha iyi ama hala yetersiz kapasitesi bu bence :)

adam 3-0 dan sonra bile bindirme yaptı lan ben begendim dün onu.

hakikaten iyi bindirmeler yaptı,ama hücumların büyük çoğunluğu da onun kanadından geldi....bende geçen seneye rağmen halen kredisi var diyebileceğim ender topçulardan biri....

bindirmeleri iyi yapmaya başladı.İnşallah daha iyi olur.

Grafiğinde ufak bir yükselme var, bu hızla giderse 42984654 yılda istenen düzeye ulaşacak.

Yine de tebrikler.

bu sezon begeniyorum ve gercekten cok da iyi bir insan kendisi

iyi bir sol bek alinca hakan balta da bunun cok iyi alternatifi olur

Bu sezon beğeniyorum.

Zaten sıkıntı %70 defans taktiği ile alakalıydı. Fatih Terim düzeltti bunu

Geriye kalan %30'luk moral faktörünüde iyi oynayarak, 6 maçta 2 gol yiyerek, kazanacaktır.

Bu sezon ne yiyor,ne içiyor bilmiyorum ama gerçekten gözle görülür bir düzelme var Balta'da.

Defansı zaten iyi de ofansa da beklediğimden fazla katkı sağlıyor. Kontra atakta 2-3 defa en önlerdeydi.

sabrinin bile bek olmadigini anladiniz yerine gercek sagbek gelince

ki sabri baltadadn iyi bektir:)

baltanin yerine taiwo gelince halinizi gormek isterim:)

Allahım çok mu şey istiyorum.

Hakanın yerine Taiwo Kazımın yerine Hamiti görmek Hakanla Kazımı yedek onlarak görmek onların yedeği aydın ve çağları Florya dışında görmek istiyoruz.

O zaman sağlı sollu ataklar şutlar tükenmek bilmeyen bindirmeler oyuna giren çıkan ismin fazla farkı olmayacağı lan hayali bile süper ya salyam aktı.

artış var performansında.

en kötü performansı böyle olsun^^

Eskiden sahada Hakan Balta'yı görünce oh derdim, bütün takım berbat oynarsa bile Hakan Balta ortalamanın altına düşmez,standart bir performansı vardır diye.

Ama şimdi vasat oynayan halini bile özler duruma gelmişiz.Hücuma çıkışları beni mutlu ediyor bu sezon.Umarım FT ile böyle devam eder,daha iyi olur.

Not:Ama Taiwo gelirse daha bi şık olur be :D

yalnız birşey dikkatimi çekiyorda

hakan fener maçlarında hep bi farklı oynuyor.

Bu sezon öyle hicbir kötü maci yoktu. Belirli bir seviyede ve üstünede ekleyerek dahada iyi oluyor. Dedigim gibi Kanat oyunculari ile iyi bas ediyor hucumada son 2 mactir cikmaya basladi. Özgür Cek'i yedek olarak almak lazim. Masallah 14 Haftadir hatasi yok yani bireysel hatasiyla gol yemedik. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt