- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: #22 Hakan Balta
Relaks Hakan , oyun icinde bukadar rahat bir futbolcu görmedim ben
Relaks Hakan , oyun icinde bukadar rahat bir futbolcu görmedim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu seneki performansı bir çok yabancı sol bekle eşdeğerdir bence. Geçtiğimiz seneyi falan artık görmezden gelebiliyorum bu sezonki oyunu sayesinde. Maç içerisindeki soğukkanlılığı ileri geri sürekli gidip geliyor oluşu beni çok mutlu ediyor. Bence bu sene tekrar kazandığımız oyuncuların başında geliyor. Kim ne kadar beğenmezse beğenmesin.
Bi H.A.Kaldirim degil malesef bugun yine muthis oynadi..
Hasan Ali büyük takım topçusu olamaz.
Beğenmiyorum kardeşim zorla beğenecek değiliz. Vasat adam bence.
Bence Hakanla onu karsilastirirsak Hasan Ali daha komple bi bek.. Gunumuz bekleri hucum yaparak iyi oyuncu oluyorlar.. Ramos, Evra, A.Cole, Sagna vb. Ama Baltada bu cok minimum.. Hasan Ali ise cok gidip gelen bi oyuncu.. Ve istikrarli. Kayseinin butun maclarinda oynuyor
Bence Hakanla onu karsilastirirsak Hasan Ali daha komple bi bek.. Gunumuz bekleri hucum yaparak iyi oyuncu oluyorlar.. Ramos, Evra, A.Cole, Sagna vb. Ama Baltada bu cok minimum.. Hasan Ali ise cok gidip gelen bi oyuncu.. Ve istikrarli. Kayseinin butun maclarinda oynuyor
Hakan'ın hücumu mu minimum? Eğer maçları statta izliyorsan bir maç boyunca iyi izle. En az Eboue kadar önde oynuyor. Sadece top sürme becerisi yok onu yapmaya kalkınca eli ayağına dolanıyor
Hasan Ali Balta'dan her türlü iyidir. Hiçbir özelliği yok savunması falan iyi değil hücumu 0 zaten. Bu sene takımın iyi oynamasının ekmeğini yiyor bize ekstra katkı verecek adamlar lazım. Hakan Balta Anadolu takımında oynasa adını bilmezdik. Bence Çağlar da Balta'dan iyi sakatlıklardan bir türlü form tutamadı şans bulamadı.