#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Relaks Hakan , oyun icinde bukadar rahat bir futbolcu görmedim ben :)

Bu seneki performansı bir çok yabancı sol bekle eşdeğerdir bence. Geçtiğimiz seneyi falan artık görmezden gelebiliyorum bu sezonki oyunu sayesinde. Maç içerisindeki soğukkanlılığı ileri geri sürekli gidip geliyor oluşu beni çok mutlu ediyor. Bence bu sene tekrar kazandığımız oyuncuların başında geliyor. Kim ne kadar beğenmezse beğenmesin.

Bu sene aslinda 3 degisik Hakan Balta´lari izledik.

Ligin ilk 8-11 haftalarinda gecen seneden iyi olsada istedigimiz ve bekledigimiz gibi oynamadi."Hakan kendini toparladi artik Bank Asya seviyesinde" diyorduk.

Semih ve Eboue Defans´in as oyunculari oldugu itibaren Hakan´da bi cikis yakaladi.Defansda yine saglamdi,az da olsa öne cikiyordu ama baya etkisiz cikislardi.

Antep macinda o kritik kurtarisdan sonra ve gelen maclarda gitgide dahada iyi oldu ve Derby´de güzel oynunu golle süslendirdi.Ve son 2-3 macda bence cok iyi oyniyor.Cikislari daha da etkili olmaya basladilar (ama yinede bi Eboue degil,Sabri seviyenin biraz üstünde diyelim),cikislarin sayisi artti,defansda iyi isler yapiyor vs...

Böyle oyarsa Ismail,Hasan Ali gibi oyuncular ancak Hakan´in yedekleri olabilirler.

bu yıl iyiydi. hiç süper olmaz ama geçen yıl hariç kötüde oynamaz. severim ben hakan baltayı.

Bazı adamlar halen geçen seneki Hakan Balta'yı yorumluyor sanırım.. Objektif olarak futbolcu izlemeyi ne zaman öğreneceğiz acaba? Hep komşunun tavuğu kaz görünüyor nedense..

Ujfayla oynadigi icin siritmadi Hakan. Ujfa aciklarini ve hatalarini giderdi hep. Kendide gayet iyi bu sezon. Fenere gol atmasi yeter :D

Bu seneki performansı bir çok yabancı sol bekle eşdeğerdir bence. Geçtiğimiz seneyi falan artık görmezden gelebiliyorum bu sezonki oyunu sayesinde. Maç içerisindeki soğukkanlılığı ileri geri sürekli gidip geliyor oluşu beni çok mutlu ediyor. Bence bu sene tekrar kazandığımız oyuncuların başında geliyor. Kim ne kadar beğenmezse beğenmesin.

Bi H.A.Kaldirim degil malesef bugun yine muthis oynadi..

Hasan Ali büyük takım topçusu olamaz.

Beğenmiyorum kardeşim zorla beğenecek değiliz. Vasat adam bence.

Beğenmiyorum kardeşim zorla beğenecek değiliz. Vasat adam bence.

Bence Hakanla onu karsilastirirsak Hasan Ali daha komple bi bek.. Gunumuz bekleri hucum yaparak iyi oyuncu oluyorlar.. Ramos, Evra, A.Cole, Sagna vb. Ama Baltada bu cok minimum.. Hasan Ali ise cok gidip gelen bi oyuncu.. Ve istikrarli. Kayseinin butun maclarinda oynuyor

Bence Hakanla onu karsilastirirsak Hasan Ali daha komple bi bek.. Gunumuz bekleri hucum yaparak iyi oyuncu oluyorlar.. Ramos, Evra, A.Cole, Sagna vb. Ama Baltada bu cok minimum.. Hasan Ali ise cok gidip gelen bi oyuncu.. Ve istikrarli. Kayseinin butun maclarinda oynuyor

Defansif yönü zayıf kendisinin. İstediği kadar hücum yapsın, öncelik savunmadır. Hücum yapabilmesi ekstra oluyor savunma oyuncuları için, tabi büyük takımlarda gerekli bu özellik.

Hakan'ın hücumu mu minimum? Eğer maçları statta izliyorsan bir maç boyunca iyi izle. En az Eboue kadar önde oynuyor. Sadece top sürme becerisi yok onu yapmaya kalkınca eli ayağına dolanıyor

Hasan Ali

09/10

6 mac - 0 gol - 0 asist

10/11

33 mac - 0 gol - 0 asist

11/12

33 mac - 0 gol - 3 asist

İyi - mükemmel dediğiniz sol bek mudur sizin ?

Adamın 2.5 sezondur yaptığı toplam 3 tane asist var sadece, bunlarında 2 tanesi TSL tarihinin belki de en kötü takımı olan Ankaragücü'ne karşı bugün yaptığı asistler.

Adamın hic izlenmediği o kadar belli ki , cıkıp bugünde 2 asist yaptı denilebiliyor bir de. Adamın zaten bugün dışında asist yaptığı yok ki.

Sadece genc yasında fazla forma sansı bulduğu icin dikkat cekti o kadar, hicbir ekstra özelliği olmayan bir sol bektir Hasan Ali, genc yası dışında.

Burada Hakan Balta'ya mükemmel demiyoruz tabiki, ama en azından birileriyle kıyaslarkende kendi elimizdekileri yerin dibine sokmayalım.

Hakan'dan daha iyi yerli yok, burası cok acık. Eboue standartında bir sol bek icin de yapılacak tek sey var, yerli hücum oyuncusu-yabancı sol bek.

Hakan Balta her turlu > yerli her sol bek

Hakan Balta tam bir vasıfsız ama alıncak adam gibi yerli bir sol bek yok malesef...

Hasan Ali Balta'dan her türlü iyidir. Hiçbir özelliği yok savunması falan iyi değil hücumu 0 zaten. Bu sene takımın iyi oynamasının ekmeğini yiyor bize ekstra katkı verecek adamlar lazım. Hakan Balta Anadolu takımında oynasa adını bilmezdik. Bence Çağlar da Balta'dan iyi sakatlıklardan bir türlü form tutamadı şans bulamadı.

Hasan Ali Balta'dan her türlü iyidir. Hiçbir özelliği yok savunması falan iyi değil hücumu 0 zaten. Bu sene takımın iyi oynamasının ekmeğini yiyor bize ekstra katkı verecek adamlar lazım. Hakan Balta Anadolu takımında oynasa adını bilmezdik. Bence Çağlar da Balta'dan iyi sakatlıklardan bir türlü form tutamadı şans bulamadı.

abartmıssın.

Balta kotu bir oyuncu degil, dedigin kadar kotu olsa yıllardır bu takımda kalamaz. Benfica macında falan hatırlamıyomusun ? Hakan iyi bir pasordur en basta, yerden pasları iyidir, takım oyununu iyi oynar.. tam orta sınıf bir futbolcudur, ara sıra kotu maclar cıkardıgı gibi ara sırada iyi maclar cıkarır. Ancak dedigin turde -kotu- bir oyuncu degil. Soguk kanlı bir oyuncu en başta, Avrupa tecrubesi var, buyuk mac tecrubesi var...

Hasan Ali Balta'dan futbol olarak zaten kesinlikle ustun degil, fakat Balta'nın ondan ustun yonleri var + yukarıdaki son cumle-

kıssadan hisse bize lazım olan solbek Hasan Ali falan degil, Hasan Ali gibisinin hayalini kuruyosak oldugumuz yerde sayalım zaten transfer yapmaya gerek yok.. ya alırız Olsson, Criscito vs.. yada Balta'yla devam ederiz - budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt