#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Bir düşüş var sanki normalde takımın en soğukkanlı en rahat oynayan oyuncusuydu artık mücadeleye fazla girmiyor bence en büyük düşüş H.Balta'da.

Hic bir zaman en cok kosanlarin listesinde olmaz Hakan ama macta Hakani görünce, sanirsin en cok kosan o.

60 d. larda; Adamin Dili disarda oluyor, yüzme havuzuna düsmüs gibi islak oluyor, gücsüzlükten bir omuz attigin zaman yerle bir oluyor. Abartmiyorum valla. Hakan bu sene hep böyle.

Simdi aklima ilk gelen sey ne mi?

Hakanin sigara icerken cekilmis foto.

Bilmiyorum valla. Hakandan bile forma alamayan Alparslan ve Canere de yaziklar olsun.

Ergin topla beraber koşarken fark attı Hakan'a. Üstüne bel kırdı. Hakan'ı yerlerde süründürdü. İçmeye devam et.

Bence stoper olarak düşünülmeli.Bekler bana göre sistemde çok önemli ama Hakan'ın hüuma katkısı 0.Sabri'nin öncki senelerde dağa taşa vurmayan hali gibi.

Hic bir zaman en cok kosanlarin listesinde olmaz Hakan ama macta Hakani görünce, sanirsin en cok kosan o.

60 d. larda; Adamin Dili disarda oluyor, yüzme havuzuna düsmüs gibi islak oluyor, gücsüzlükten bir omuz attigin zaman yerle bir oluyor. Abartmiyorum valla. Hakan bu sene hep böyle.

Simdi aklima ilk gelen sey ne mi?

Hakanin sigara icerken cekilmis foto.

Bilmiyorum valla. Hakandan bile forma alamayan Alparslan ve Canere de yaziklar olsun.

Ne yalan söyleyeyim her maçta yakın plan gördüğüm zaman halini benimde aklıma sigara geliyor.

Şuanki Galatasaray varya tez konusu tez...

Hakan bu sene dususte.

Bir an ønce form bulsa iyi olur. Yoksa Alparslan ve Caner kosa kosa geliyor arkadan.

Baris Arsalana'da katiliyorum, Hakan bu kadar køtu oynarken formayi kapamiyorsa niye aldik onlari?

Sigara içtiği bir gerçektir ama sporcu adamın performansını etkilemez 2-3 sigara,Ümit Karan'da içiyordu gol kralı olurken,Hakan'da bence rotasyona uğrayamamanın yorgunluğu var!

İlk defa dün akşam bu kadar kötü ve silik oynadığını gördüm...

otoban oldu resmen kanadı, bütün manisa atakları onun kanadından geldi...

caner'e yer vermenin zamanı geldi bence...

önünde oynayan harry kewelling sıfırın altında defansif katkısınıda düşünmemiz lazım..

Sağ bek oynayabilen stoper oynayabilen ancak asla bir solbek olamayacak Uğur Uçar Hakan'ın alternatifiyse biz bu Caner'i neden aldık.

Arda'nın savunması Caner'in savunmasından daha iyidir.

Caner bek değil ki üstad.:o

Orası da doğru ama en azından milli takımda ve Manisaspor'dayken zaman zaman solbek oynuyordu üstadım oyun 1-1'ken Uğur stopere çekilip sola Caner alınabilirdi en azından yapacağı bindirmelerle o bölgeyi hareketlendirebilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt