#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Geçen sene sol kanat çok iyiydi,sağ kanat felaketti,şimdi tam tersi.Caner'i niye oynatmazda gider sağ beki sol beke koyar sayın hocam onuda bilmem.

Demek ki güvenmiyor Caner'e.Bunun başka açıklaması olamaz.O zaman Caner transferinde bir sorun var demektir.

Demek ki güvenmiyor Caner'e.Bunun başka açıklaması olamaz.O zaman Caner transferinde bir sorun var demektir.

Güvenmemesi için bir sebep yok dün Uğur'un ayakları titriyordu farkettin mi? Caner,Uğur'dan çok daha tecrübeli yaşına göre ayrıca sol bek olsam gerçekten dün gece takımla ilgili ciddi ciddi düşünmeye başlarım,en zor durumda beni oynatmıyorsa hocam ve o mevkinin oyuncusu bensem benim orada olmamın bir manası yok demektir,ki Caner süper bindirmeleri olan bir oyuncu ne kaybeder di ki hocamız.Saygı duyuyoruz birşey desek ukalalık yapmış oluyoruz ama hiç konuşmayacaksak forumu kapatalım.

Defansın tek sorunsuz bölgesi gözüyle bakıyorduk sezon başı, 90 dakikayı kaldıramaz hale geldi adam şimdi. Bir taraflarından soluyordu oyundan çıkarken.

Sirf o degil, Caner'in oynadigi istisnasiz her mac'ta Kewell kademe atliyo. Adam da guc kalmamis, yaptigi ortalarin bir cogu 5 metre ileride patliyo. Butun mac tek bir muz orta yapmak bu kadar mi zor.

Kesinilkle Türkiyenin en iyi solbeki olduğunu düşünüyordum halen daha öyle düşünüyorum

Ama nerede o istikrarlı Hakan ? , Nerede o canını dişine takan Hakan ?

Berbat oynuyor yeter artık

Canerede yazıklar olsun Bu Hakan´dan formayı alamadığı için

Kesinilkle Türkiyenin en iyi solbeki olduğunu düşünüyordum halen daha öyle düşünüyorum

Ama nerede o istikrarlı Hakan ? , Nerede o canını dişine takan Hakan ?

Berbat oynuyor yeter artık

Canerede yazıklar olsun Bu Hakan´dan formayı alamadığı için

Caner oynadığı maçlarda bence iyi de oynuyor ama niyeyse Fr iki tane hızlı bek istemiyor anlaşılan Sabri varken sağ kanatta,sol kanatta biraz daha defansa yönelik sağlam duran bir oyuncuyu tercih ediyor.Alves-Abidal'in duruşlarını düşünelim.

Caner oynadığı maçlarda bence iyi de oynuyor ama niyeyse Fr iki tane hızlı bek istemiyor anlaşılan Sabri varken sağ kanatta,sol kanatta biraz daha defansa yönelik sağlam duran bir oyuncuyu tercih ediyor.Alves-Abidal'in duruşlarını düşünelim.

Sag sol hucuma kalkarsak, yakalaninca fena olur o zaman:D o yuzden herhalde:D

Seneye kesinlikle cok saglam bir sol bek lazim takima. Stuttgart dan Boka tercihim olur.

Sag sol hucuma kalkarsak, yakalaninca fena olur o zaman:D o yuzden herhalde:D

Yok aslında Hakan Balta daha ideal yani sol kanadın pek hücumcu olması gerekli değil,çünkü Keita,Kewell'dan çok ileri geri gidiyor,ama Hakan'da Sabri'den sağlam duruyor bence en ideali bu yani her takımda iki bekinde fişek gibi olduğunu görmedim,istisnalar var tabi Chelsea'de A.Cole ve Bosingwa örneği var fakat bize en uygun olan Sabri ve Hakan'ın oluşudur,yakında toplayacaktır kendini eminim.

Yok aslında Hakan Balta daha ideal yani sol kanadın pek hücumcu olması gerekli değil,çünkü Keita,Kewell'dan çok ileri geri gidiyor,ama Hakan'da Sabri'den sağlam duruyor bence en ideali bu yani her takımda iki bekinde fişek gibi olduğunu görmedim,istisnalar var tabi Chelsea'de A.Cole ve Bosingwa örneği var fakat bize en uygun olan Sabri ve Hakan'ın oluşudur,yakında toplayacaktır kendini eminim.

Ben de senin yazdigini demek istemi hocam:D

Insallah toparlar kendini en kisa zamanda.

Galatasarayda ve milli takimda nasil oynar bu anlamiyorum, rezil

Kanser ettin be kanser. Galatasaray şu adama mecbur, alternatifi yok adamın.

Ayağına gelen 50 topun 40 ını kaptırıyo.

Üzülerek söylüyorum ama bu işler sigarayı ağzına alarak olmuyor Hakan efendi. Geçen sene en çok sevdiğim oyunculardan biriydi. Tam bir istikrar abidesiydi. Ne olduda böyle oldu anlamıyorum. Galatasaray'a mutlaka ama mutlaka sol bek lazım.

Biri şu adama tekmeyi basmadıkça bek felç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt