#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Hasan Şaş isim vermeden açıkladı zaten sabote olduğunu. Hasan Şaş'ın yalan söyleyecek hali yok, adam yerli-yabancı çoğu futbolcuyla konuşuyor. Neyin ne olduğunu biliyor.

Nirvanaya ulaşıyorum yediğimiz golü tekrar tekrar izleyerek,az kaldı,çıktım çıkacam.Siz de deneyin.

Nirvanaya ulaşıyorum yediğimiz golü tekrar tekrar izleyerek,az kaldı,çıktım çıkacam.Siz de deneyin.

Hakan Balta
happynew.gif
happynew.gif

Çok iyi yöntem tüm stresi alır.

Futbolcu olsaydın şu anda kura heyecanı yaşıyorduk Balta.

neden hala takımda oldugunu bilen var mı.Nedir bu Hakan BALTA'nın artı ozelligi de takımda duruyor:S

Bir arkadaşım söylüyordu çok sigara içiyor diye, acaba doğrumu.

Bir arkadaşım söylüyordu çok sigara içiyor diye, acaba doğrumu.

Sigara içiyor da bugun başlamış değil ya sigaraya. Yani geldigi ilk 3 ay hariç her zaman stabil ve istikrarlı oynayan adam son 6 ayda sadece sigaradan mı bu hale geldi bilmiyorum saki başka seyler var.

Sigara içiyor da bugun başlamış değil ya sigaraya. Yani geldigi ilk 3 ay hariç her zaman stabil ve istikrarlı oynayan adam son 6 ayda sadece sigaradan mı bu hale geldi bilmiyorum saki başka seyler var.

6 aymi

gecen sene bu gunlerde yazdigim mesajlari nereden bulabilirim

:)

Tek bİr soru balta kardeŞe,ne İstİyorsun galatasaraydan????????

Dün maçı tribünden izleme şansını yakaladım. Ben hayatımda topla veya topsuz bu kadar kötü oynayan ikinci bir oyuncu görmedim arkadaş.

İlk geldiğinde oynadığı futbol nerde şimdi oynamadığı futbol nerde,adamı sanki zorla sahaya sürüyorlar umurunda bile değil ya bir an önce toparlan ya da defol git burası babanın takımı değil ...

3 defansli oynayalim yeterki bu adamai kadro disi brakalim yaaa lütfen.

sigara icer, kendini gelistirecegine geriye gider, 3 mac rakibine hediye eder daha ne yapsin kadro disi brakilmasi icin.

Anlamadığım nokta Barış,Sarp,Servet,Ali Turan,Ayhan,Serdar kısıtlı beceriye sahip tamamda,en çok güvendiğim adamlardan biri olan H.Balta'nın bu kadar rezil oynayışına tahammül edemiyorum daha lig yeni başladı fizikler çökmüş..

yaziklar olsun senin boyle ruhsuz oynayacigina hic dusunmemistim 2008 deki performansindan sonra

Kimse alternatifi yok demesin.Serkan Kurtuluş o bölgede aslanlar gibi oynar.En azından top rakipdeyken Hakan gibi mal mal bakmaz,mücadele eder,genç oyuncu.Rijkaard'a bunları düşünmediği için kızıyorum işte.tamam transfer olmayabilir ama elindeki kadroyu iyi kullan bari ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt