#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

yaziklar olsun senin boyle ruhsuz oynayacigina hic dusunmemistim 2008 deki performansindan sonra

Kendisi Bursaspor maçının en çok koşan futbolcusu olarak Ruhsuz topçular tarihinin en çok yırtınan topçuları arasına girmiştir.

Siz hala suçu Futbolculara atın.Yazık vallahi yazık...

Kimse alternatifi yok demesin.Serkan Kurtuluş o bölgede aslanlar gibi oynar.En azından top rakipdeyken Hakan gibi mal mal bakmaz,mücadele eder,genç oyuncu.Rijkaard'a bunları düşünmediği için kızıyorum işte.tamam transfer olmayabilir ama elindeki kadroyu iyi kullan bari ya.

kim dusunmus harbiden serkani sol bek oynatmayi

20 metrede gidip gelsem bende kosarim o kadar

kose kapmaca gibi bir sey

Ruhsuz futbolcudan kastınız nedir yani.Adam ne yapsın koşuyor mücadele ediyor.Ama iyi çalıştırılmıyorsa takım, performansı düşer elbet.Oyuncunun hata yapması onun Ruhsuz olduğunu mu gösterir.

Hakan Balta bildiğimiz ve benim çok güvendiğim bir futbolcu.Onu hiç bu kadar hata yaparken görmemiştim daha önce.

Eğer bu takım bu kadar çok hata yapıyorsa en büyük sorun teknik kadrodadır...Anlatamıyorm vallahi yazık oluyor...

Ruhsuz futbolcudan kastınız nedir yani.Adam ne yapsın koşuyor mücadele ediyor.Ama iyi çalıştırılmıyorsa takım, performansı düşer elbet.Oyuncunun hata yapması onun Ruhsuz olduğunu mu gösterir.

Hakan Balta bildiğimiz ve benim çok güvendiğim bir futbolcu.Onu hiç bu kadar hata yaparken görmemiştim daha önce.

Eğer bu takım bu kadar çok hata yapıyorsa en büyük sorun teknik kadrodadır...Anlatamıyorm vallahi yazık oluyor...

ben ruhsuz demedim his misbah, ben yeteneksiz formsuz bes para etmez futbolcu diyorum

niyeki adam iki sezondur sag bekler ugur ve serkani solbekte oynatiyor bu adami kesiyor

sol bekle alakasi olmayan caneri orda oynatiyor

sizde hala hakan balta falan diyorsunuz:)

neymis serkan sol bekte oynasaymis

sanki sizin akliniza geldi onu orda oynatmak ilk:)

tovbe yarabiim, adam oynatti adami orda ilk herhaldeki sizden iyi biliyor durumu

Ruhsuz futbolcudan kastınız nedir mi ? Cidden soruyomusun bu soruyu dün bi gol yedik izledin mi acaba ???

Ya oraya beni koy... dakika 92 90 da takımım öne geçmiş 2 dk sonra tur atlayacaz ne yapar eder gerekirse kırmızı kart görür durdururum o adamı ... Kazma gibi dikilip bırakmaz kimse yada balta gibi !!

Skibbe döneminde uefa maçlarında mükemmelden daha iyi oynayan bi hakan balta vardı.Veya milli maçlarda ilk oynadığı bosna norveç maçlarında hatasızdı.Euro 08 de de iyiydi..Önceden de ofansı kötüydü ama defans anlamında onun tarafında oynayan hiçbir sağ açık yıldız olmuyordu çok iyiydi;ama 2 senedir ki oyunu affedilemez..

Sivas maçında yenilen 2.gol hakan baltanın hediyesidir

Belgrad deplasmanında hakan baltanın yaptığı komik hata da maç 2-2 olacakken aykut 2 müthiş kurtarış yaptı

Karpaty maçlarında da 2 büyük hatadan gol yedik..4 ayrı maçta 4 tane amatörce hata yapılamaz

H.Baltayı halen savunan arkadaşlar var. H.Balta zaten taraftardan çok yüklü hakaret aldı. Sizde onu savunarak o hakaretlerden nasibinizi almayın. En iyisi susun.

Hakan Balta'yı savunanlar golü tekrar izlesinler.Hala savunuyorlarsa bir kez daha izlesinler.Kendinize gelirsiniz.:rolleyes:

Hakan normal şartlarda böyle hata yapmaz. Tren seyreden futbolcular Servet, Sarp ve Aydın'ın boşluklarını doldurmaktan bitap düşmesinden dolayı son hamleyi gerçekleştiremedi gibi. Psikolojisi kaldırmamış demekki.

Burada suçlu, bu üç trene bakan futbolcuyu aynı anda oynatan (ısrarla ve inatla) Rijkaart'dır. Hakan son yılların en istikrarlı defans oyuncumuzdur. (Sabri'yi orta saha sayarsak, Yeni gelen Neill'i saymazsak!)

Hakan dünya şampiyonu İspanya'ya karşı 90 dakika 2 resmi maç oynamıştı stoperde 36'lık Emre'nin yanında ve bunda çok başarılı oldu.

Tutucu ve korkak rijkaard onu stoperde aksayan Servetin yerine, Neill'in yanına düşünmedi. Hakan sonunda patladı. Rijkaard trene bakan futbolcular Servet ve Sarp' ı banko oynatmaya devam ederse sırada patlayacak olan futbolcu Neil'dir, demedi demeyin... Aslında asıl suçlu Rijkaard'ın her hatasına kılıf bulan 'Rijkaardtapanlardır'.

Hakan normal şartlarda böyle hata yapmaz. Tren seyreden futbolcular Servet, Sarp ve Aydın'ın boşluklarını doldurmaktan bitap düşmesinden dolayı son hamleyi gerçekleştiremedi gibi. Psikolojisi kaldırmamış demekki.

Burada suçlu, bu üç trene bakan futbolcuyu aynı anda oynatan (ısrarla ve inatla) Rijkaart'dır. Hakan son yılların en istikrarlı defans oyuncumuzdur. (Sabri'yi orta saha sayarsak, Yeni gelen Neill'i saymazsak!)

Hakan dünya şampiyonu İspanya'ya karşı 90 dakika 2 resmi maç oynamıştı stoperde 36'lık Emre'nin yanında ve bunda çok başarılı oldu.

Tutucu ve korkak rijkaard onu stoperde aksayan Servetin yerine, Neill'in yanına düşünmedi. Hakan sonunda patladı. Rijkaard trene bakan futbolcular Servet ve Sarp' ı banko oynatmaya devam ederse sırada patlayacak olan futbolcu Neil'dir, demedi demeyin... Aslında asıl suçlu Rijkaard'ın her hatasına kılıf bulan 'Rijkaardtapanlardır'.

Yapma Allah aşkına hata yapmaz filan. Geçen maç daha göğüsüyle asist yaptı. Lütfen ya bırakın artık bu adamı savunmayı. Son 3 4 maçtır saydığım pas hatları kademe hatalarının sayısını unuttum.

Hakan Balta daha ne yapsın suçlanmak için. Bundan ötesi artık her maç kendi kalesine birer ikişer gol atmasıdır. Ancak o zaman görürsünüz gerçekleri heralde. :o

Doğum günüm takımdan gittiğin gündür sayın Balta

Euro 08 biteli 2 sene oldu. 2.5 sendir başka bir Hakan seyrediyoruz biz.

Not düşüyim. Stoperdekn de facia hatalar yapıyordu.

arada bir GS maclarini seyretsen lutfen:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt