#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Dün takımın en iyisiydi Neill'le birlikte.Neredeyse hiç şişirmedi topu ve çok az top kaybı yaptı.Ayrıca çabukluğunu geliştirmiş sanki.Hücuma da daha fazla destek veriyor.

Hakan dün gayet güzeldi. Bindirmeler yapmaya çalıştı, akıllı oynamaya çalıştı, az hata yaptı. İnşallah en kötü maçı dün ki maç gibi olur da sol bekte sıkıntı çekmeyiz.

Dün takımın en iyisiydi Neill'le birlikte.Neredeyse hiç şişirmedi topu ve çok az top kaybı yaptı.Ayrıca çabukluğunu geliştirmiş sanki.Hücuma da daha fazla destek veriyor.

Evet dün bi pozisyonda acayip bi bindirme yaptı Messi ' yi izliyorum sandım bi an :)

Ben de çok beğendim Hakan ' ı.

Ofansif özelliğinide iyi kullandı dün, sürekli ileri çıktı iyi işler yaptı.

Kuşkusuz küçük Hakan'dan sonra en iyi bek oyuncumuz.

Baltanın dirilişi..

Umarım böyle devam eder.Yine o ruhsuz adam geri dönmez.

Hakan çok iyiydi. Tekniği, pasları, ortaları her zaman iyiydi ama fizik olarak biraz düşmüştü. Onu da toparlamış.

1 aydır sol bek diye yırtınıyorum:o,hakan la bu iş yürümez,çok ağır ve atağa çıktığında dönüşlerde müthiş sıkıntı yaşıyor,ayrıca sigaradanmı neden bilmemde,belli bi dakikadan sonra ağzından başka yerden solumaya başlıyor,böyle bek oyuncusu olmaz bana göre,bek dediğin oyuncu en başta atletik,müthiş kondisyonlu bi adam olmalı,yani benim şahsi fikrim.

1 aydır sol bek diye yırtınıyorum:o,hakan la bu iş yürümez,çok ağır ve atağa çıktığında dönüşlerde müthiş sıkıntı yaşıyor,ayrıca sigaradanmı neden bilmemde,belli bi dakikadan sonra ağzından başka yerden solumaya başlıyor,böyle bek oyuncusu olmaz bana göre,bek dediğin oyuncu atletik,müthiş kondisyonlu bi adam olmalı,yani benim şahsi fikrim.

Ben de 1 yıldır yırtınıyorum. Caner o mevki için büyük şanstı ama oda gitti. Hakan ve Çağlar ile yürümez sol bek.

Bir maçta Çağlar'ı denesek keşke.

valal tamer kaç aydır söylüyoruz,çağlar ın da balta dan farkı yok pek:o,daha iyi bi oyuncu alınmalı.

Bir de çok gamsız oynuyor abi, zerre kadar takmıyor maçı, ya da bana öyle geliyor. Adam sanki antrenman havasında lay lay yapıyor. Lan senin yerinde olmak için varını yoğunu verecek ne kadar futbolcu var Türkiye'de biliyormusun sen? Kıymetini bil azcık, biraz hırs yap, istekli oyna ya..

Hakan çok iyiydi. Tekniği, pasları, ortaları her zaman iyiydi ama fizik olarak biraz düşmüştü. Onu da toparlamış.

Aynen katılıyorum. Her bek hızlı olacak diye bir kural yok. Hakan'da biz de pasları ve oyun bilgisiyle öne çıkıyor. Zaten bir tane hızlı, sürekli öne geriye gidip gelen bir Sabri'miz var; diğerinin de pozisyon alması, tekniği ve pasları iyi olduğunda daha iyi olur diye düşünüyorum.

Görev adami. Isini yapiyor, o da yetiyor. Keske herkes onun gibi en azindan görevini yapsa.. E abii daha iyi olabilirdi, olacaktir inancindayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt