#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bir an önce yollanmalı, Çetin Güngör oynasın daha iyi.

Bence Servet ile birlikte oyuncu takaslarında kullanılması lazım.

Var bir formsuzluk. Gerçek Hakan Balta bu değil tabi. Takımla birlikte Hakan Balta da kendini toparlamalı.

her oyuncu pas hatası yapar ama yaptığın hatadan sonra insan bir geri koşar. Kendini çok acil toplaması lazım.

Geçen sezonki formsuzluğu aynen devam ediyor.

Tribünden es kaza taraftarın biri bir yorgan atsa, alır uyur oracıkta. Uzun zamandır müthiş bir düşüş içinde. İçi geçmiş gibi.

Bir maçta son 3 yılınımızn en iyi sol bekini gönderielim diyen moderatör varsa, işte sorun burda.

hiçbirşeyi haketmiyoruz, taraftar olarak.

Sen Cigaraya devam et Bi futbolcu bu kadarmı ben oldum delisi olur arkadaş

Çağlar iyileşince solbeke,Hakan Balta da stopere geçer.Sakatlık sonra Çağlar'ın performansı da önemli olacak ama son maçtaki Hakan Balta'dan daha kötü oynamaz herhalde.:)

Sanki kafa olarak maçta degildi. Ama bildigim Hakan Balta bir sonraki maçta kendisini toparlayacaktir.

Bir maçta son 3 yılınımızn en iyi sol bekini gönderielim diyen moderatör varsa, işte sorun burda.

Mod olunca değişiyor mu, herkesin yorumu aynı değerde. Burada GS-Bursa maçından önce ben Anti Fenerliyim o yüzden Bursa'yı destekliyorum diyen mod da vardı.

Bir maç değil vallaha uzun süredir böyle H.Balta. Ayrıca beni lütfen mod olarak görme, herhangi bir üye gibi gör. :)

Mod olunca değişiyor mu, herkesin yorumu aynı değerde. Burada GS-Bursa maçından önce ben Anti Fenerliyim o yüzden Bursa'yı destekliyorum diyen mod da vardı.

Onu yazan bendim Anti fenerliyim dememiştim ama Ne kadar Galatasaraylıysam bi o kadarda Anti fenerciyim demiştim ve istifa etmiştim o gün modluktan mactan sonrada benim lafıma gelen cok renkdas görmek beni üzmüştü kalecilik yapa yapa bu mactamı yaptın diye yazan cok insan görmüştüm

Bir maç değil vallaha uzun süredir böyle H.Balta. Ayrıca beni lütfen mod olarak görme, herhangi bir üye gibi gör. :)

Hakan Balta şu anda pas oyununu oynayabilen, kadromuzdaki 3 oyuncudan biridir. Her bek oyuncusu atağa çıkacak diye bir durum yok. Hakan balta defansif bek oyuncusudur ve milli takımlar dahil pas oranı isabetli en iyi oyunculardandır. Anlamıyorum. Futbolda bir bek hızlı olmak zorunda değil. Pozisyon alma bilgisi ve mantelitesiyle Hakan Balta bu takımın açık ara en iyi oyuncularındandır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt