#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Hakan Balta şu anda pas oyununu oynayabilen, kadromuzdaki 3 oyuncudan biridir. Her bek oyuncusu atağa çıkacak diye bir durum yok. Hakan balta defansif bek oyuncusudur ve milli takımlar dahil pas oranı isabetli en iyi oyunculardandır. Anlamıyorum. Futbolda bir bek hızlı olmak zorunda değil. Pozisyon alma bilgisi ve mantelitesiyle Hakan Balta bu takımın açık ara en iyi oyuncularındandır.

Bi zamanlar su yorumuna imza atardım Ortak ama gecen seneden itibaren inanılmaz bi düşüş icinde öyle böyle degil hemde

Hakan Balta şu anda pas oyununu oynayabilen, kadromuzdaki 3 oyuncudan biridir. Her bek oyuncusu atağa çıkacak diye bir durum yok. Hakan balta defansif bek oyuncusudur ve milli takımlar dahil pas oranı isabetli en iyi oyunculardandır. Anlamıyorum. Futbolda bir bek hızlı olmak zorunda değil. Pozisyon alma bilgisi ve mantelitesiyle Hakan Balta bu takımın açık ara en iyi oyuncularındandır.

Bende her atağa çıkmasını beklemiyorum, zaten iyi olduğu dönemlerde de hep bindiren bir oyuncu değildi ama savunması sağlamdı. Şimdi savunma olarak çok kötü durumda, çok kolay çalım yiyor. Nerede o 2008 senesinde ki Hakan Balta. :(

Onu yazan bendim Anti fenerliyim dememiştim ama Ne kadar Galatasaraylıysam bi o kadarda Anti fenerciyim demiştim ve istifa etmiştim o gün modluktan mactan sonrada benim lafıma gelen cok renkdas görmek beni üzmüştü kalecilik yapa yapa bu mactamı yaptın diye yazan cok insan görmüştüm

Örnek olarak yazdım zaten aklımda kaldığı kadarıyla, mod olunması anormal (kişiye göre) bir yorum yapılmasına engel değil yani.

Bu arkadaş hiç böyle degildi.Bilmiyorum buyuk bir problemi olabilir.Bu kadar kotu performansı yoktur heralde bugune kadar

Bende her atağa çıkmasını beklemiyorum, zaten iyi olduğu dönemlerde de hep bindiren bir oyuncu değildi ama savunması sağlamdı. Şimdi savunma olarak çok kötü durumda, çok kolay çalım yiyor. Nerede o 2008 senesinde ki Hakan Balta. :(

Teker teker savunma performansları üzerinden düşünelim. Neill'den sonra gözüm kapalı yazacağım ikinci isim. Servet, Sabri, Ali Turan, Çağlar Birinci.. Hakan bunların yanında yıldız kalıyor. Kadromuzdaki Neil'den sonraki en iyi adamımız şu anda

Yapma lütfen bugün yediğimiz 2. golde yaptığı pas hatasına bak. Dahasıda çok fazla top kaybediyor. H. Baltanını sol bek özellikleri yok.

Yapma lütfen bugün yediğimiz 2. golde yaptığı pas hatasına bak. Dahasıda çok fazla top kaybediyor. H. Baltanını sol bek özellikleri yok.

Bugün ki maçı izleyemedim, arkadaşlarla iftarda olduğumdan dolayı. Bugün kötü oynaması eleştirilebilir ama ben genel olarak yazmıştım. Yani kadroda ki mental anlamında en iyi ikinci defansif oyuncumuz.

Bugün ki maçı izleyemedim, arkadaşlarla iftarda olduğumdan dolayı. Bugün kötü oynaması eleştirilebilir ama ben genel olarak yazmıştım. Yani kadroda ki mental anlamında en iyi ikinci defansif oyuncumuz.

Genel olarakta kötü. Geçen senede oynadığı maçlarda iyi oynadığı maç sayısı 2 veya 3tür. Sol bek değil stoper özellikleri daha iyi olan bir oyuncu. Youtube dan izle istersen 2.golü 3 metredeki arkadaşına pas atmak istiyor ama ceyhuna veriyor pası.

yeri garanti tabi.çok rahat.milli takımada kapağa attı.avrupa falan yokki hedefinde.takılıyor işte

Göreceli olarak istikrarlı bir futbolcumuz. Yanlış ilk 11 seçiminden dolayı takım bocalayınca onunda bocalaması normal.

Yanilmiyorsam 3. senesi bizde, millet Hakani hep begenmistir ve ben hep bu adami nasil begeniyorlar diye kendime sorup durmusumdur.

Benim beildigim Galatasarayin iyi oldugu dönemlerde bekler cok önemliydi ve hücüma inanilmaz katkilari oluyordu.

Sagdan olsun, soldan olsun, Hakan olsun Ergün olsun, Ümit olsun, Fatih olsun.

Birde Hakani begenenler vardi.

Simdiama millet olayin farkinda, Hakan 2 bindirme yapsin, millet göbek atcak.

Yanilmiyorsam 3. senesi bizde, millet Hakani hep begenmistir ve ben hep bu adami nasil begeniyorlar diye kendime sorup durmusumdur.

Benim beildigim Galatasarayin iyi oldugu dönemlerde bekler cok önemliydi ve hücüma inanilmaz katkilari oluyordu.

Sagdan olsun, soldan olsun, Hakan olsun Ergün olsun, Ümit olsun, Fatih olsun.

Birde Hakani begenenler vardi.

Simdiama millet olayin farkinda, Hakan 2 bindirme yapsin, millet göbek atcak.

Hakan Arda ile beraber hücuma yönelik iyi verkaçlar yapıyor. Bu kapasite var. Ama orta saha yolgeçen hanı, defans sallanıyor...Bu durumda ileriye bindirme yapmaya hiç bir solbek kolay cesaret edemez.

Bence doğru olan stoper mevkisinde Hakan Neill ikilisini oynatmak. Çağları solbeke almak.

Hakan Arda ile beraber hücuma yönelik iyi verkaçlar yapıyor. Bu kapasite var. Ama orta saha yolgeçen hanı, defans sallanıyor...Bu durumda ileriye bindirme yapmaya hiç bir solbek kolay cesaret edemez.

Bence doğru olan stoper mevkisinde Hakan Neill ikilisini oynatmak. Çağları solbeke almak.

bana solbeki rakip kaleye 4 macta 1 sut cekmis bir buyuk takim soyle sana arkadasini soylim:)

Hakan dunyada gordugum en isteksiz, ruhsuz, kotu sol bektir. Ataga cikar top kaptirir geri kosmaz, sahada ruh gibi dolasir sanki zorla oynatilir gibi. Kesinlikle Caglar oynatilmali yerine takima cok buyuk zarari var. Kimse yok o Turkiye'nin en iyi sol beki demesin gidin canli izleyin bi nasil sacinizi basinizi yoluyorsunuz.

Siz hangi maca baktiniz bilmiyorum, ama Hakan Balta dün Galatasaray'in en iyilerinden biriydi. Harry Kewell ile Lucas Neill'le beraber.

Kesinlikle dünki maçın en kötüsüydü..2. golü yememize sebebiyet verdi.Maç boyu hep hatalı paslar verdi,ileri çıkamadı,doğru düzgün birtane orta yapamadı..Solda Hakan,sağda Ali hücuma en ufak destekleri yok,bunun üzerine birde defans ta güvensizlik veriyorlar.Hakan geçen seneden beri düşüş içerisinde,bu sezonda kötü başladı,bunu da Belgrad maçında dahi belli etti..Ve dünkü maçta da acemi futbolcular gibiydi..Diğer arkadaşların da dediği gibi hem Milli takımda hemde Galatasaray'da yerinin garanti olduğunu düşünüyor ve çok rahat..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt