#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

bu sene bişeyler olmuş bu adama ya. bu kadar düşüş normal değil. arkasında bazı nedenler arıyorum. acaba rijkaardın 3 ön liberolu total futbol safsatasından mı sıkıldı

Euro 2008'den sonra 3. lig topçusu kıvamına geldi..Ne oldu bu adama anlamadım..

Euro 2008'den sonra 3. lig topçusu kıvamına geldi..Ne oldu bu adama anlamadım..

Sigarasının içine birşeyler kırıyorsa herşey olabilir. Dün ki maçta bir an Arda'yla sağ kanattaydı. Normal adam gider mi oraya? :D

17102.jpg

Sigara içmeyen yok ki. Rooney, Berbatov, Zidane, Buffon hatta Guiza :D Ama senin futbolunu etkiliyorsa, performansını düşürüyorsa içmem gerekir.

Sol kanatta ne zamandır rekabet var ki?

Adam formayı cepte görüyor,gördükçe relax takılıyor,umrunda değil ki hiçbirşey,yaptığı komik hatalar kendisinden o kadar soğuttu ki en çok beğendiğim futbolcuların başında gelirdi,ama ne yazık ki sahada eksik bırakıyor takımı..

Sigara içmeyen yok ki. Rooney, Berbatov, Zidane, Buffon hatta Guiza :D Ama senin futbolunu etkiliyorsa, performansını düşürüyorsa içmem gerekir.

İçmemen gerekir diyecektin sanırım. :D

Hakan Balta ve Arda çok kötü oynuyorlar. Bu adamlarla konuşulup dertleri dinlenmeli. Sorunları var.

Hakan Balta ekstra felaket. Adamın maç içerisinde kanı çekiliyor sanki, yüzü bembeyaz. Kuru başka şeyler yerine kuru üzüm yedirmek lazım.

Allah kahretsin seni Hakan gitti 1 sene.

Eğer bundan sonra bu adam oynarsa sol bekte bıraksın gitsin Riijkard efendi. Sene başından beri takımın en berbat futbolcusu. Alt yapıdan 16 yaşındaki çocuğu koy daha iyi oynamazsa benim adım Salih değil.

En iyi Türk bekiymiş. Pabucumun beki. Pabucumun keşi. Pabucumun futbolcusu. Ruhsuz herif.

allah senin bu mübarek cuma gecesinde belanı versin inşallah.allah seni kahretsin inşallah

Eğer bundan sonra bu adam oynarsa sol bekte bıraksın gitsin Riijkard efendi. Sene başından beri takımın en berbat futbolcusu. Alt yapıdan 16 yaşındaki çocuğu koy daha iyi oynamazsa benim adım Salih değil.

En iyi Türk bekiymiş. Pabucumun beki. Pabucumun keşi. Pabucumun futbolcusu. Ruhsuz herif.

Alternatifi mi var ? Kim oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt