#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Hakaret eden, küfür eden herkes şu dakikadan itibaren en az 2 hafta MYC alacaktır. Yorumlarınızı sakin bir şekilde yapın lütfen.

Türkiye'nin en iyi sol bekiymiş bu adam. Vay canına !

Amatör küme de dahil, ömrümde kendisinden daha kötü, daha işe yaramaz bir futbolcu izlemedim. Yani bir takım şeyleri yazmamak için uzun zamandır zorluyorum kendimi ama, soyadı Balta! olan bu adam, bir önceki maçtan daha kötü oynayabilmeyi başarabiliyor. Bir futbolcu, top kapmaktan, orta yapmaktan, pas atmaktan, kademeye girmekten bu kadar acizse, söylenebilecek fazla bir şey de yok açıkçası. Yazık günah. Bugün kendisinin oynadığı mevkii'de Erman toroğlu oynasaydı, eminim ki kendisinden fazla performans veriyor olurdu..Artık bu taraftarı üzmeyin, pılınızı pıltınızı toplayıp gidin!

Kim oynayacak olayı değil Tamer, 2 yıldır orta saha lazım diye bağıran adama istediği orta sahayı almıyor yönetim, sol bek de hiç almayacak yine Hakan'ı izleyeceğiz.

Bu takımın yıllardan beri S.O.S veren sağ bek bölgesine hiç transfer yapılmadı, 2 yılda sola mı yapılacak?:) Alıştık artık, ne diyelim.

bugün sahanın tartışmasız en kötüsüydü...ardanın kötü oyunun da sebebi bu balta...yazıklar olsun

Kendisine çok büyük bir sevgim vardı. Onun için her hata yaptığında sıkıntılı dönemden geçiyor mutlaka düzelir dedim. Ama boş çıktı. İki yıldı çekmediğimiz çile kalmadı. Yönetim de artık bişey yapsın, gönderilmesi gerekenm yığınla oyuncumuz varken sadece Balta'yı göndersinler razıyım. Tazminatını falanda taraftar olarak ödeyip 2012'ye sokarız kulübü.

Yediğimiz golde adamdan çalımı yiyip, olduğu yerden adamın kaleye doğru gidişini ve orta açışını izlemesi ihanetin resmidir.

2 maç 2 asist helal olsun omzunlada asist yaptın ya helal olsun. Derhal kadro dışı bırakılması lazım bu adamın.

36'lık İbrahim Üzülmez'e bakması ve utanması lazım bu adamın. O adam bu yaşında canla başla savaşıyor, dinamo gibi ileri geri çalışıyor. Peki ya sen ne yapıyorsun ? İleri çıkmak yok, savunma yapmak yok, 20 metre alanda top oynuyorsun. Galiba Caner'e haksızlık etmişim. O adam en azından orta açmaya çalışıyordu, ofansa katkı veriyordu. Yazıklar olsun senin gibi oyuncuya, kadro dışı kalırsın inşallah.

Sag beke / Sol beke tek alternatif olan bir Ugur Ucarimiz vardi oda harcandi gitti, simdi böyle baltalari mahkum kaliyoruz...

Yaktın ulan bizi 2 maçtır! Nedir senin derdin! Ağlatıcaksın benim doğum günümde ya :mad:

Galatasaray formasını giymenin ne kadar ucuzlaştığını Hakan Balta'nın şu performansıyla hala oynadığını görünce farkettim.İnsanda biraz utanma olur.Sokaktan adam tutup getirsek senden daha fazla mücadele eder.Ne bu ciddiyetsizlik ve isteksizlik anlayamıyorum.Ne istiyorsun arkadaş.Türkiye'nin en şanslı insanlarından birisin ve tek yapman gereken iyi oynamak bile değil sadece mücadele etmek.Bunu bile yapmıyorsan bırak git arkadaş.Biraz onurun varsa mücadele et.takıma bir katkın olsun.

160920091804543917733_3.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt