#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

kadroda da yoktu galiba yoksa serkan ciktiginda alirdi hakani oyuna, iyi böyle bi kac mac daha kadroya alinmasin akli basina gelsin biraz

Resmi siteye göre kadroda vardı.

Böyle daha bir hoş oldu. Serkan çıktığında bile oyuna sokulmadı. Artık anlasın ne halde olduğunu.

Takımda atlernatifi olan oyuncu sakat ve hocası sağ bek oyuncuyu sol bek yapıyor, olmuyor stoperini sol beke çekiyor.Bunun kendisi için ne kadar kötü bir durum olduğunu anlaması lazım.Ne yaptım diye ben sorması lazım kendisine.Rijkaard'ın verdiği dersten bir şeyler çıkarması kendi hayrınadır.

En sevdiğim Hakan iken ne hallere düştün be. En sevdiğim yönleri soğukkanlı oluşu pas ve orta seviyesi normal ayaklarına hakim zaman zaman şut atabilmesi savunma yapmasını bilen kafa toplarında eksik olmayan ters kademeye girebilen ve en önemli özelliği en istikrarlı oyunculardan biriyken şimdi ne hallerde. Bunun bence bir nedeni var. Yoksa bir adam durup duruken böyle olamaz.

Geçen seneden devam eden formsuzluğunu üzerinden atmazsa formayı geri alması zor.

Hakan Balta'dan adam olmaz.Sanki Euro 08 önce cok klas adam mıydı? Satılsın.Yakışmıyor bize.Sol beksiz oynarız.En azından sol bekimiz yoktu diye gol yedik deriz kahrolmayız Hakan yüzünden.

önündeki topu taca atmaktan aciz. giderse en çok sevineceğim futbolcu(!)lardan biri

Umarım Insua gelir de kendine çeki düzen verir biraz.

Darısı sağ bekin başına.

Hahaha senmisin balta gibi oynayan simdi bütün sezon maclari kulübeden izlersin :D

Ne oldu Balta efendi. 1,5 sezondur yatıp durdun. Yatış yatış da bir yere kadar değil mi ? Sana sevgilerimi yolluyorum.

Umarım tekrar çalışıp eskisi gibi olursun ama bu sefer bekte değil Servet'in yerinde seni oynatırız.

stoper oynar diyenlere katılmıyorum.bu adam karabüksporda bile oynayamaz şuan.orhan akı kesemez bucaspordan.

Hakan Balta'yı yedek kulübesinde görmek ne büyük mutluluktur.Tez zamanda gitmen dileğiyle..

Insua transferi en çok kendisi için iyi oldu. Umarım kısa sürede forma girer kendisini toparlar ve geçen sene iyi verim aldığımız stoper mevkisinde Neill ile birlikte görürüz kendisini...

Hakan Balta'dan adam olmaz.Sanki Euro 08 önce cok klas adam mıydı? Satılsın.Yakışmıyor bize.Sol beksiz oynarız.En azından sol bekimiz yoktu diye gol yedik deriz kahrolmayız Hakan yüzünden.

euro 2008 ve öncesi milli maçlar dahil Servet ve Gökhan dan çok daha iyi defans yapan adamdı. Ve euro 2008 de benim gözümde en iyi oynayan oyuncuydu. Müthiş kademelere girdi. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Yarı finale çıktıysak onun payıda büyüktür. Son zamanlarda müthiş ötesi bir düşüş var gerçekten. Anlam veremiyorum.

Takımın Stoperi olacak..

ama apaçık bir sıkıntısı var Hakan Baltanın. acaba Avrupadan teklif aldıda yönetim olumsuz tepki mi verdi

En azından İnsua nın alınmasıyla defansı istedigi gibi önde kurabilecek. Servet ten defansın göbeginde kurtulacagımız için sevinenlerdenim. Umarım Hakan Balta o mevki de kendine gelir. Çünkü hakanı böyle izlemek çok üzüyor beni, o ki türkiye nin en saglam oyuncularından biridir. Haydi hakan İnsua transferi en çok sana yarayacak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt