#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Haktan ve Serhat tamamen amacı tahrik olan, Galatasaraylı olmadıklarına inandığım kişiler. Rijkaard istifa dediler, oyuncular süper dediler, halen reziliz laflarını yememek için bu adamları savunuyorlar.Adamlara derler ulan bu adam ne yapmış sezon başından beri? Avrupa'dan seni tek başına elemiş, kanadı otoban olmuş.Halen şu basiretsiz yerlileri savunuyorlar. Arkadaşım manyakmısınız?

Haktan ve Serhat tamamen amacı tahrik olan, Galatasaraylı olmadıklarına inandığım kişiler. Rijkaard istifa dediler, oyuncular süper dediler, halen reziliz laflarını yememek için bu adamları savunuyorlar.Adamlara derler ulan bu adam ne yapmış sezon başından beri? Avrupa'dan seni tek başına elemiş, kanadı otoban olmuş.Halen şu basiretsiz yerlileri savunuyorlar. Arkadaşım manyakmısınız?

Hayır Civciv onlar. Hiçbir Galatasaraylı bu adamları açık açık savunamaz. Savunanın ya akli sorunları vardır. yada tahrik gücü yüksek civcivdir.

Maç sonu öğrendim oynadığını.

herif bildigin hic birsey yapmadi butun mac :)

topcu degil ki birseyler yapabilsin.

hakan balta gibiler topcu olmus, Galatasarayda, Fenerde, Bjk de top kosturuyorlar kac yildir, yemin ederim saka gibi.

benden hayatta futbolcu olamz diye düsünüyordum ama yinede keske deneseydim sansimi, en az hakan kadar olabilirdim yeminle

Kendinden o kadar bezdirdi ki yazacak kelime bıraktırmadı bizlere.Hayatımda gördüğüm en ruhsuz insandır kendisi.Futbolcu bile demiyorum dikkatiniz çekerim.

Bu adamı futbolcu olmadığını kabul etmeyenlerin futbol bilgisinden şğphe ederim. Bank Asyaya göndersek 1 maç sonra kadro dışı kalır.

macin tamaminda hilbertin nobreye ortalarini gosteriyor lig tv:)

Hagi bu adam da ne buluyor anlamıyorum? Insua'nın sağ bacağı bile olamaz bu herif yahu! Suç sende değil.. Seni oynatanda hakan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt