#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bu adam tam bir joker. Sol bek, stoper her ne olursa olsun belli bir seviyenin altina inmiyor.

bu adam stoperde, joker olarak kullanilmali, ne sol bek, nede orta sahada asla oynatilmamali.

Bu maçtan sonra bile eleştiri gelmiş. Adamın ne kabahati var yahu? Kusursuz bir maç oynadı.

Görmedim, duymadim.

Samimiyetimle söylüyorum, 90. dakikada ilk defa gördüm. Aydın ve Barış'la beraber resmen 8 kişi oynattılar takımı.

Alternatif için iyi bir adam. Her adamımızın Arda ayarında olmasınımı bekliyorsunuz.

Sol bekte Insua'nın yerine oynayacağına orta sahada Barış Özbek'in yerine oynasın.

Orta saha olmaz bu adamdan.İnatla orta sahada kullanması takımın hücum futboluyla alakası olmamasına yardımcı oluyor.

Orta saha olur olmaz bilemem, ancak orta sahada Barış'tan ve Mustafa Sarp'tan daha iyi oynadığı da bir gerçek. En azından top kapıyor. Top kapmak için deli gibi koşmaya gerek yok. Koşmaktan daha önemlisi doğru pozisyon almaktır. Hakan Balta da iyi pozisyon alıyor. İtiraf etmek gerekir ki fizik olarak da iyi durumda. Bana kalırsa 4-3-3 ön liberosu olabilecek bir oyuncu. Soğukkanlılığıyla, ayağının pas yapabilmesiyle, pozisyon alabilmesiyle tam uygun bir profilde kendisi. Ayrıca dile getirilen kondisyon problemini de yaşamaz o bölgede, çünkü dar bir alanda oynayacak.

Orta saha olur olmaz bilemem, ancak orta sahada Barış'tan ve Mustafa Sarp'tan daha iyi oynadığı da bir gerçek. En azından top kapıyor. Top kapmak için deli gibi koşmaya gerek yok. Koşmaktan daha önemlisi doğru pozisyon almaktır. Hakan Balta da iyi pozisyon alıyor. İtiraf etmek gerekir ki fizik olarak da iyi durumda. Bana kalırsa 4-3-3 ön liberosu olabilecek bir oyuncu. Soğukkanlılığıyla, ayağının pas yapabilmesiyle, pozisyon alabilmesiyle tam uygun bir profilde kendisi. Ayrıca dile getirilen kondisyon problemini de yaşamaz o bölgede, çünkü dar bir alanda oynayacak.

:animation:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt