#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

raucher.jpg

Kahvede maç izleyen herhangi bi adamı getirsen fizik gücü daha iyi olur heralde.Hagi zorla Hakan ı oynatmaya çalışıyor hala.Ne güzel Rijkaard bu ve Servet gibi kazmaları temizleyecekti.Keşke bi taraflarına bassaydı tekmeyi de öyle gitseydi,hagi inşallah bu adamdan bi halt olmayacağını görür.Gerçi biraz zor olacak görmesi ama Hakan gözüne gözüne sokuyo resmen ben futbolcu değilim diye.

Ne kadar gereksiz bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.

Galatasaray'ı tutmasan bile adamı çileden çıkarır bu adam, Türk futboluna büyük zarar veriyor bu adam.

Insua'yi begenen gözler Hakan'a mum olmali. Muhtemelen maçlar at gözlükleri ile izleniyor.

Bugün canlı da izledim. Derhal kovulmalı.

Servet'in yerinde Stoperde oynamalı. Solbek İnsua veya Çağlar olabilir. Hagi Servetten hala ne bekliyorsun?

Pas hatası yapıyor. Dikkat ediyorum sanki dün gece bonga girmiş herif gibi geri dönemiyor.

bu adama kesin birşeyler olmuş.inanılır gibi değil.3 sene önce kaptan olmasını istediğim adama bak

Hagi sol bek oynamayacagini goruyor ama gordugu halde tekrar tekrar sol bekte deniyor anlamak mumkun degil

1 yıldır her maç oynuyor 1 MAÇ BİLE iyi oymadı,1 maç yahu.Bütün tdlerde bunu oynatıyor anasını satayım,herif her maç takımı batırıyor ama banko eleman.:o

Top ayağına gelinceye kadar ve ayağından çıkarana kadar sanki 123164684 yıl, 416511ay, 165145 hafta, 64646461gün, 1614651saat geçiyor sanki, insanın futbol filan izleyesi gelmiyor valla.

Of çekiyorum seni izledikçe.

Bitik durumda, hemen gönderilmeli.

Şu takımdan defolup gitse artık, ama en büyük suçta Hagide tabiki oynatma yahu oynatma.

Bu kadar bitik bir Hakan'ın formayı alması ;Insua'yı futbola küstürmüyorsa helal olsun sabrına.

serhat allahini seviyorsan gel balta cok iyi diye yazsana suraya eglenelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt