#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

S.Serhat Türkel'le Hakan Balta arasında ters orantı var galiba.Hakan Balta ne kadar kötü olursa Serhat Türkel o kadar formda oluyor yazdığı mesajlardan anlaşılıyor bu.Şu maçtaki Hakan Balta'yı bile hala övüyor söylenecek söz yok.

serewr.jpg

Bir de şunu unutmayalım. Karşısında Popov vardı. Popov dediğimiz adam lig maçında bizim Insua'yı rezil etmişti.

Zeka seviyenin düşük olmadığını biliyorum, kasten yapıyorsun bunu... :D

Yekta'nın karşısındaki adamda on numaraydı, Culio'nun da... Hatta beğenmediğin Stancu'nun karşısındaki stoperler de on numaraydı. Hatta ve hatta Hagi'nin karşısındaki teknik direktör de çok iyiydi. Değil mi Serhoş? :)

Hakan artık jübile zamanı gelmiş 35-36 yaşındaki adamlar gibisin.Ya kendine gel yada başka takıma.

Ölmüş ağlayanı yok.Popov haşat etti, bu çocukta çok büyük potansiyel var bu sezon oldukça seyrettim çok muazzam oynuyor.Zaten Blackburn'un kapısından döndü, Antep'te estiriyor be.

çok kötü oynadı yine

sol bek oynadığı müddetçe daha iyi oynayamayacak

özellikleri itibariyle ancak stoper oynayabilir

baltanın karşısında oynayandan hakanı her geçtiğinde 5 tl alsak parayı kırarız herhalde.

Yanından geçen adama ayağını uzatmıyor resmen.Defansif olarak berbat-hücuma 1 tane bindirmesi yok-çok ağır-mücadele etmiyor.Yahu bu adam nasıl sürekli oynar biri açıklasın bana?.Hadi Hagi bişeyden anlamıyo Tugay falan da uyarmıyor mu yanında korkuluk diye mi dikiliyor Tugay?

ya saka maka biri dusunup cevap versin ben 90 dakikayi surekli izlemedim iste oldugumdan

ileriye bir bindirme yapip bir orta yaptimi

Bu adamdan bek olmaz.Anneannem Hakan'dan daha hızlıdır.

Hakan Balta sanirim Antep macinda oynamadi bir kere bile olumlu hareketini goremedimde

Galatasaray'lı bir oyuncudan bu kadar nefret ettiğim olmuşmudur diye düşündüm bugün. Cihan'ı daha fazla seviyordum en azından yeteneksizdi ama çabalıyordu, Hakan adamı kaçırınca arkasını dönüp koşmaya tenezzül bile etmiyor, umursamıyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt