#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Cana ve Neill'in açığını kapatmaktan arada hata yapmadı değil. Yine de maçın şüphesiz en iyi ismiydi.

Ne diyon kardeş ya?:) ne hakan baltası adam avrupadan elettirdi şimdide ligde çekiyoruz yaptıklarını geçen senede böyleydi bu.. savunmayın artık, şampiyon olduğumuz sene dışında iyi oynamadı hiç.. bak kardeşim, Bek kavramı artık değişti avrupadan çıkan beklere iyi bak hepsi artık ileri geri hiç durmuyor ama hakan balta hiç böyle birisi değil gitse gelmiyor kalsa gitmiyor adamını kaçırıyor.. kesinlikle gönderilmeli..

Komik duruma dusuyorsun... Bak bakalim Euro 2008'de Ronaldo'yu kim durdurmus?

Tamam millet te yedi kafayı artık hunileri takma zamanı geldi demek ki:D

Bu adamı beğenmeyenlere Hayrettin'ler müstehak. Şükredin şükredin...

Ne diyon kardeş ya?:) ne hakan baltası adam avrupadan elettirdi şimdide ligde çekiyoruz yaptıklarını geçen senede böyleydi bu.. savunmayın artık, şampiyon olduğumuz sene dışında iyi oynamadı hiç.. bak kardeşim, Bek kavramı artık değişti avrupadan çıkan beklere iyi bak hepsi artık ileri geri hiç durmuyor ama hakan balta hiç böyle birisi değil gitse gelmiyor kalsa gitmiyor adamını kaçırıyor.. kesinlikle gönderilmeli..

İroni yapıyorsun di mi renktaş?:):):):):):):):)

Hatasiz oynadi. Bircok pozisyonda Culio'nun acigini kapatmaya calisti. Oyun zekasi ve savunma bilgisi cok iyi. Bunu goremeyenlerle tartismam bile. ;)

ashley-cole.jpg

???????

maçı izlemedim ama sürekli takıldığım chelsea forumunda adına az önce açılan başlığı görüp hemen buraya koştum,herifler baya övmüş hakan'ı

Formasının hakkını veriyor yahu bir kere benim için en önemlisi o.

Golü onun yüzünden yediğimizi söylüyor bazı futbol cahilleri. Oysa ki Culio, Neill ve Cana'da tamamen hata. Cidden bunu göremeyecek kadar kör müsünüz?

hemen ters yorumda hakaret.yok futbol cahilleri körler.he sen o golde hatayı culioda bularak büyük futbol bilgini konuşturdun yani öyle mi? hakan baltanın savunulacak hiçbir şeyi yoktur.adamın kalitesi bukadar.yaşına göre çok çok ağır.(ergün penbe daha süratliydi) şu gol bile açık açık nekadar ağır bir oyuncu oldugunun göstergesi.Çok şanslı insanlar bunlar.ortasahada barış defansta balta şanslılarki Galatasarayda forma buluyorlar.Bugünki eski hakan baltayı özlemiştik diyorar.yahu daha önce ne yaptı hakan balta.yakışmıyorlar Galatasaraya.ne serkan kurtuluş ne balta.iki bekimizde çok ama çok kalitesiz.

Soyadıyla bu kadar zıt olan birini görmedim.Tazı gibi.

Ferhat Güzel'i bile geçti bu konuda düşünün.

Ray döşemiş Antep'in sağına ray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt