#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Çağlar son maçlarda sadece defansı iyi diye övmedik mi övdük.Çağlar bugün oynayan Hakandan 2 kat daha pas hatası yapmadı mı yaptı.

Hakan iyi değil çok iyi maç çıkardı.Tabi insanın aklında taç çizgisinde orda düşüp kaptırdığı top kalırsa art niyetli olarak beğenilmez.

Çağlar son maçlarda sadece defansı iyi diye övmedik mi övdük.Çağlar bugün oynayan Hakandan 2 kat daha pas hatası yapmadı mı yaptı.

Hakan iyi değil çok iyi maç çıkardı.Tabi insanın aklında taç çizgisinde orda düşüp kaptırdığı top kalırsa art niyetli olarak beğenilmez.

6-0

Stancu geriye mi gelmiyor?Yuh lan yuh ya yok ebesinin şeyi diye Turgay şeren gibi gircem lafa.Asıl Hakan ileri gitmiyo.Stancu'nun bizim ceza sahamızdan çıkardığı toplar var önceki maçlarda.

Not:Stancu'yu beğenmeyen biri olarak söylüyorum.

Hakan bugün ileride oynadı resmen. Yekta'ya "al da at" dercesine verdiği pasta ceza yayı içindeydi.

sonrasini da saymadim haaaaaa

25 te 5 le falan oynamistir

hele bom bosken kaaleciye bir orta yaptiki tarihe gecer

Sen ciddi diyorum kendine küfrettirmek için foruma giriyorsun.

Böyle adamlar her siteye lazım, popülarite artırıyor, bot gibi konuşup konuşup gidiyor işte. Eğlenceli oluyor ara sıra.

Savunmada zorlayan biri olmadığı için sırıtmadı.Çağlar'dan benzer ofansif katkıyı alamazdık.Pas hataları da tüm takımla eşdeğerdi.Ortalama bir maç çıkardı,ama ortalama bir sağ kanadı olan takımlara karşı oynamaz bu kesin artık.Hoş isterse tek başına maç alsın,gidecek bu adam...

Gördüğümü söylüyorum. Maçın en iyisi diyorum. Pas hatası yapmadı demiyorum, ama 6'da 0 istatistiği de iftira. Hakan ilk yarıda 6'dan fazla pas yaptı zaten.

Servet'e geri verdiklerini sayarsan 6 dan fazladır.Ayrıca bi önceki mesajını editle dışardan bakıp gülmesin millet.Stancu geri gelmiyo yerine ileri gitmiyo yaz daha mantıklı olur.Hadi iyi traşlar.

10 ortasindan 19'u isabetsiz adamin ve Galatasaray'in futbolcusu ve vazgeçilmez futbolcusu.. Ugruna Insua gibi bir yetenek harcandi...

Allahi var. bugün baya hata yapti ama yinede kötü oynadi diyemem. anti hakan baltaci biri olarak söylüyorum.

Oturma organını kaldırdığı an iyi oynamaya başlayacak.

O nasıl depar atmaya çalışma öyle sanki arkadan çekiyorlar adamı.

rakibin cana sayesinde bir atagi yok

adamin bizim takimdan biriyle bulusan tek bir ortasi yok

evet iyi oynadi

adam zaten orta sahanin ilerisinde oynadigi bir mac rakip orta sahayi gecmedi:)

2 tane ara pasi vermis

heyyyyytttttt guldurmeyin kimseyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt