#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Yavas yavas adam oluyor. :)

uzun zamandır bu kadar iyi oynamamıştı

eğer her maç böyle oynayacaksa hiç itirazım yok

Terim geldiginden beri performansinda bir artis var Hakan´in zaten. Sabri varken Hakan´i elestiremem. Begeniyorum bir kac mactir performansini. Böyle devam Hakan

Bindirme rakip takımın oyuncusunu(bekini) ekarte edebildiğin veya ortayı kesebildiğin zaman kıymetli olur Hakan.

Yoksa hiç bulaşma geriden pas çıkart başkası yapsın o işi, en azından defansta açık vermezsin.

bugun daha iyi idi

bu hali kotu bir solbek olur anca

eski hali neydi diye sormyin

Çağlar'a bakıldığında daha iyiydi tabiiki.

Golü yine Hakan&Ufuk A.Ş sayesinde yedik.Sağolsunlar

bu adam var ya bu adam, herkesi kanser etti ama ft nedense hala oynatiyor. bir oyuncu bukadar kötü olamaz. her ayagina gelen topu, g.zan gibi, rastgele ileri sisiriyor. pas desen sifir, ileri cikis desen sifir, depar desen sifir.

caglar dünyanin hatalrini yapsa bile bu vurdum duymaz herifin oynamasindan daha iiydir!

klasik topun dibine girip ya rakibe ya da taca atma hareketini de yapti.

Her zaman ki gibi KÖTÜ.

Geçen sezon ki halinden daha iyi olması sadece eski Balta'dan daha az kötü olması anlamına geliyor.

bunun o suratını görünce fenalık geliyor artık bana,hiç insan kendini geliştirmez mi kötüsün ama daha az kötülüğe uğraş bari,yok o da yok

İleriye gidiyor,sonra 20 metre geriye atıyor topu.Ne anladım ben bu işten.Biri anlatsın bana!

12 yaşındaki cocuk bile daha hızlı koşar bundan.cok yavaş.tek +sı 6pas içinde iyi oynadı bugün.hele ilk yarıda 2-3 pozisyonu iyi kesti

Ebue eğer defansın solunda oynayabiliyorsa (madem joker oynamalı bence :D ), takım defans bloğu şu şekilde denene bilir

Uifalusi - Gökhan- Semih/Ceyhun - Ebue

Bu şeklde takımdaki Balta sayısı birazcık azaltılmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt