#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

çok Cool bir vurustu, ne kadar rahatlik var adamda :D tebrikler aslanim ama yinede Gareth Bale tercihimdir

tek gol atmayan oyuncumuzdu onunda golle tanışması süper oldu

şu adam yerine devamlı h.ali kaldırım dangozunu yazmak ayıptır.bu senenin başından buyana hakkını veriyor gerçekten bugünde iyiydi hatta golüde atınca uçurdu bizi

1 gol attı diye 1 sene daha çekilmez bu çile. İnşallah sola transfer yapılır.

Hakan Balta bu sene en iyi oynayan sol bek Türkiye'de, nasıl çile çekiyorsun anlamıyorum..

Bende Hakan´in yerine söyle Marcelo gibi sol bek isterdim,ama türklerin arasina en iyi solbek.Ismail daha yetenekli ama ancak Fatih Hocanin altinda adam olma ihtimali var.

elinden gelenin en iyisini yaptı kabul. ama hala çok çok ağır, bindirme sayısı çok yetersiz.

Allah nazarlardan saklasın. Geçen dönemin ortalarında iyi oynuyor, hakediyor formayı dediğimde linç ediliyordum forumda neredeyse. Geçen seneden iz kalmamış. Attığı gol için söylemiyorum bunları. İstikrarlı oynuyor bu sene. Ben beğeniyorum bu seneki futbolunu. Galatasaray'ımıza hizmet edebilecek kapasitesi olduğuna inanıyorum. İnşallah bu istikrarlı futboluna, üstüne koyarak devam eder.

inönü deki bjk maçında böyle pozisyon gelmişti gene kaleye vurmadı gitti pas çıkardı bu sefer akıllanmış

Attığı gol ile beğenen/beğenmeyen tüm Galatasaraylıları havaya uçurdu. Bu sene oldukça istikrarlı bir performansı var. Devre arasından sonraki 2-3 hafta biraz topalladı ama, sonra yine toparlanmayı bildi. Bugün çok iyiydi..

kadıköydeki son 3 maçta 2. golünü attı aslan :tiphat:

ne cakmısın reis be gacırtt

bu adamın geçen seneki gamsızlığından,oyunundan sonra ön yargıyla yaklaşmamak mümkün değil

Katilirim. Cok zor, ama haksizlikta olur gibi. Fena oynamiyor. Tabii, sag bekte Eboue'nin performansina bakarsin, sol bek pozisyonundada daha guclu olabiliriz ama pek hatali oynamiyor bence, Terim geldiginden beri. Insallah daha iyi olur. Bence bir takim'in daha iyi yerlere gelmesi icin boyle, simdi ilk onbir olan oyuncularin, ilk onbirin yerine yedegin olmasidir. Yani...gecen sene ilk onbirimizde Servet ve Zan vardi. Simdi Semih ile Ujfa var ve gecen sezonumuzun full defans gucu, su an bizim yedek optionlarimiz. Ancak oyle buyuge biliriz. Umarim seneye Balta'da Sabri gibi yedek bir Galatasarayli olur. Yanlis anlasilmasin; ben herkez gibi Sabri'nin soylendigi gibi kotu oldugunu dusunmuyorum. Bir sag bek mevkisinde gayet super bir yedek ama ilk onbir kalitesinde degil. Bunda utanacak, kizacak yada uzulecek birsey yok. Sabriden daha iyi bir sag bek yedegi, Balta'dan daha iyi bir sol bek yedegin olamaz...bir ruya olur. O acidan bu iki, kiyaslanabilir kalitedeki, oyuncularin gelismesi guzel birsey olur. Yedeklerimiz ne kadar guclenirse, seviye olarak degisilmez bir standartimiz olur.

Hakan Balta candir

Kadikoydeki karambolde bir golu daha vardi ordaki sevincinden bilirim.

:) Gol icin eyvallah reis... Elimi duvara vurmaktan hem duvari hem elimi kirdim ama degdi.

Bu Balta bizim Balta mi .................super oynadi ahsam,golde kapak oldu

:sgr:

Hocam orta açma özelliğinide ekledin mi kendine seni eliştirecek kişi sayısı milyonlarca azalıcak.Sen sadece orta açma çalışmaları yap.Orta açamıyorsun, gol atana kadar çok sinirlendim niye orta açmıyorsun diye....Ama teşekkürler.

Geçen senenin en kötü oyuncusu, bu senenin en çok gelişim gösteren oyuncusu. Golde fena yattı topa doğru. Helal olsun ya ne denilebilir ki? Helal olsun. Böyle devam et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt