#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Bu maçta kötü oynuyordu aslında. Hata yapıyordu, top kaptırıyordu falan. Hele maçın 3. dakikasında sol kanatta ayağının altından kaçırdığı bir top var ki evlere şenlik. Topu yakalasa 5 kişiyle gol arıyorduk ceza sahasında. Neyse golünü attı, kurtardı kendini. Bu senenin genelinde fena oynamıyor.

Pozisyonun geliştiği an şu golü aklıma geldi ve o pozisyonu da golle sonuçlamış olması beni mutlu etti. Biliyordum atacağını.

[video=youtube;UaxoiRn14jc]https://www.youtube.com/watch?v=UaxoiRn14jc[/video]

efsane bi foto olmuş

20120317.215905_IST632_1783460_A8PC0.jpg

sene başında gitmesini istediğim adamların başındaydın nerdeyse ( ki geçen seneki formsuzluğuyla cok da haksız değildim bunda ) ama beni bu seneki formunla untandırdğın için teşekkürler umarım cok daha iyi olursun ...

Takimda bulunsun, hem turk, hem fb gol atiyo, en azinda bir iyi sol bek alsak, sakatlansa yada turnover için, Hakan ideal isim Turkiye'de. çaglar fos çikti, Hasan Maicon Kaldirim bilmem kaç milyon ve Avrupa tecrubesi yok ...

Okadar sakin ki , insani rahatlatiyor.

Gecen sene panik yapardi bu sene hic gram yok. 2 Pas hatasi disinda muazzam performans. Adamsin Hakan..

Bu sene harbiden iyi

Okadar sakin ki , insani rahatlatiyor.

Gecen sene panik yapardi bu sene hic gram yok. 2 Pas hatasi disinda muazzam performans. Adamsin Hakan..

Bu sene harbiden iyi

maçın devre arasında arkadaşlar saydırırken benle beraber hakana,dedim ulan bide gol atarsa falan 2.golü bi attı herkes beni kucaklıyo oturduğumuz sandelyeler kırılıyo falan

Son 3 yılda 3 gol attı ikisi Fenerbahçe'ye

Sporx

Zieglerdende Köybasindanda iyi bir solbek,daha ne istiyorsunuz.

Seviyorum Hakan'i ya :D Ilk 11de oynayan butun futbolcularimiz gol atti bu sene, Muslera haric. Bi daha ki penaltimizi Muslera kullansin :melek:

fenerin şaşı selcuk şahini varsa bizimde baltamız var zaaxD

duyduğuma göre hala başı dönüyormuş :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt