#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Kim ne derse desin,bu takıma yakıştırmıyorum.. Ama bu sezonluk performansından söz ediyorum tabi.Caner defansif yeteneklerini geliştirirse,Hakana kulübe görünüyor..

Bir düşüş içerisinse olduğu kesin.Yeni sisteme alışamadı galiba.

hucüma çıkmaya pek alışık değil...şu anda sudan çıkmış balık gibi..daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapması isteniyor doğal olarak da sıkıntı oluyor..sanırım bu sisteme tam olarak uygun bir oyuncu değil ama bence hakan balta çok önemli bir futbolcu..umarım en kısa zamanda düzelir..

Kim ne derse desin,bu takıma yakıştırmıyorum.. Ama bu sezonluk performansından söz ediyorum tabi.Caner defansif yeteneklerini geliştirirse,Hakana kulübe görünüyor..

Caner'in Hakan'ın defansif seviyesine gelmesi Hakan'ın Caner'in ofansif seviyesine gelmesinden çok daha zor bana göre. Caner bence savunmada Arda, Kewel, Keita neyse odur.

Caner sol bek değilki.Bende resmi sitede yazınca oynayabilir sanmıştım ama öyle değil.Caner'in yeri sol açık ve 10 numaradır.

Bu sezon hiç iyi oynamıyor neden aceb?

Iyi oynamadigini kendisi de biliyor, yoksa 2 de 1 cigara yakmazdi.

Sigarayı bırak Hakan,cidden 60'dan sonra yoksun oyunda.

Uzatın bi keyif sigarası sayın Baltaya..

Bu sezon varlık gösteremeyen isimlerden birisi. Hiçbir olumlu hareketi yok...

Normal performansının yarısını bile vermiyor.

Hakan Balta için yavaş yavaş yolun sonu gelecek maalesef.Caner daha uygun olur sanki bizim için.

Dünkü maçın en kötüsüydü. 2. ve 3. golde koşmadı, baktı resmen öyle. Fizik yeterlilikten çok konsantre sorunu olduğunu düşünüyorum. Kendine gelmeli biran önce.

Hakan'da göz var.

Bu sene okadar kötü oynuyoki adamı tanımakta zorluk çekiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt