#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Hakan Balta ilede sözlesme uzatildii yanlis okumadi isem.

Bunada cok sevindim:)

67658_2_090122161806.jpg

Hakan Balta ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladık. İmzalar hem kendisine hem de kulübümüze hayırlı olsun.

Savunma'nın bir diğer başarılı ismi Hakan Balta ise "Herkese hayırlı olsun. Çok mutluyum. G.Saray Türkiye’nin en büyük kulübü.

Burada böyle uzun vadeli sözleşme yapmak çok önemli. Bir ara Avrupa hedefim vardı ama burada kalmaktan dolayı da çok mutluyum. Gidersem de kulübüme para kazandırarak gideceğim" dedi.

Hakan şut felan çekmiyor topa havadayken gelişine vuruyor..Buda gücü sayesinde yoksa yerden bir topu kaleye göndererek gol atamaz..

Hakan şut çekemiyor diyorsun zaten bu yorum yakısırdı

Hakan mükemmel hızla ve yön vermesini bilerek şut çeken camiamızın en İSTİKRARLI futbolcusudur ;)

67658_2_090122161806.jpg

Hakan Balta ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladık. İmzalar hem kendisine hem de kulübümüze hayırlı olsun.

Savunma'nın bir diğer başarılı ismi Hakan Balta ise "Herkese hayırlı olsun. Çok mutluyum. G.Saray Türkiye’nin en büyük kulübü.

Burada böyle uzun vadeli sözleşme yapmak çok önemli. Bir ara Avrupa hedefim vardı ama burada kalmaktan dolayı da çok mutluyum. Gidersem de kulübüme para kazandırarak gideceğim" dedi.

Çok iyi oldu.Mükemmel bir oyuncu H.Balta.

Şu takımda teknik yönden çok rahat ilk beşe girer.F.Terimin dediği gibi 'bu boyda bu teknik zor bulunur şey''...

Hakan şut çekemiyor diyorsun zaten bu yorum yakısırdı

Hakan mükemmel hızla ve yön vermesini bilerek şut çeken camiamızın en İSTİKRARLI futbolcusudur ;)

Söylesene hangi şuta yön vermiş bu güne kadar.. :D

Topa havadayken gelişine bam vuruyor işte tamam ayağı güçlü kabul ediyoruz..

Ama şut yeteneği ayrı bi olay şut yeteneği haginindir gerardındır..Yoksa okan burukta top havadayken gelişine şutla gol attı liverpoola..

Hakan çok güven veren bir oyuncu geleceğimizi teslim etmemiz çok güzel!

bugun çok kotuydu be, 2 golde de hatasi vardi 2 kritik hata yapti arti malatya maçinda yenilen iki goldede direkt olarak hataliydi = bu aralar biraz formsuz

Elinden geleni yapmaya çalıştı bariz bir hatasını görmedim!

nasıl hatası var anlamadım orda kafayla uzaklaştırıyor top adamın öönüne düştü tamamen tesadüf..Hakan orda müdahale etmese gol olacaktı zaten..Bu kadar basit şeyler için oyuncuları suçlamayın...

gollerin dışında yapabileceğinin en iyisini yaptı. kutlamak lazım...

Bende kötü bulmadim.

Sivas yerden oynayan bir takim olsayadi Topal oynardi orada, yani Hakan dogru tercihdi. Sadece biraz sansizdi, o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt