#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Bu sezon stoper de oynadığı maçlarda çok daha paydalı.

Devre arası sol bek gelirse stoper mevkisinde oynayabilir.

Kendini toplamalı Hakan Balta bu değil.

Maçın en kötüsüydü kafası hiç rahat değil dinlendirilmeye ihtiyacı var sanırım.

Sene başından beri hep kötü zaten;ama bu seferki bi garipti cidden.

bükreş maçında yerine caner oynamalı

cok kotu durumda

sol tarafimiz felc olmus

caner kesinlikle kesmeli artik bu hakani kesemiyosa zaten onada yazik

20 metrede top oynuyor valla kac mactir

ne ileri gidiyo ne adamini kovaliyor

Hakan balta maç seçiyor buna eminim..Bunu fenerbahçe maçında iyi oynarken grüceksiniz..

Hakan'ı hiç bir zaman beğenmedim ve şu sıralar da resmen dökülüyor. Stoperde ise milli takımda ve bizim maçlarımızdan da yedirdiği golleri hatırlıyorum stoperde başarısız buluyorum. Yerine süratli bi sol beke ihtiyacımız var Kewell ve ARda zaten hantal sol kanat çok agır kalıyor

Katılıyorum sağ tarafa bakınca Sabri Keita ikilisi var. İkisi de fişek gibi:) Ama sol tarafta o verimlilik yok ve oyuncular hantal kalıyor biraz. Ama sorun şu ki Hakan Balta'nın milli takımda bile yedeği yok, İbrahim Üzülmez çağırılabiliyor yani kadroya o kadar kötü durum. Maalesef iyi sol bek çıkmıyor ülkeden..

Aslında formda olduğu zaman Türkiye standartlarının üzerinde bir sol bek. En azından Milli takım için ondan iyisi yok. Ancak bu sene çok formsuz. Hele dünkü maçta tahammül sınırlarını resmen zorladı. Hoca ona resmen katlandı. Ben sinir oldum seyrederken. Bu Rijkaard harbi sabırlı adam.

Cok isteksiz ve mental olarak çok zayıf gözüküyor , bazı pozisyonlarda ondan hic beklenmicek hatalar yapıyor . Ama öyle kolay vazgecilmemesi gerekiyor bence hakan'dan . Kendini toparlıcaktır .

Kötü performansı sakatlığından ötürüdür.Bir maçla H.Balta gibi devamlılığı olanstandartının üstünde bir oyuncuyu silmeyin.

Bana TSL de bir tane alternatifini söyleyin yerine alınabilecek bir tek caner vardı onuda aldık zaten...

En son ödem tespit edildi diyordu..Ciddi miymiş durumu?

Caner'e de güvenemiyoruz ki.Az takımdan kesilse belki kendine gelir.Kaç maç oldu daha da kötüye gidiyor.En güvenilen Türk oyuncularda form düşüklüğü var nedense.

Yorgunluğa bağlıyorum milli takım Galatasaray soluk alamadı adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt