#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Cevap bekliyorum...

Boş boş elestirmeyi bırakıp, mantıklı yorumlar yapsanız daha iyi olacak..

Sol taraf otobana döndü . Hücumada bir katkısı yok zaten

Ne boş boş eleştirmeden bahsediyorsunuz ? Katletti yine takımı

Bütün sağ kanat oyuncuları maden buluyor o kanattan

Bu maçta ne hata yaptı, söyleyebilir misiniz??

Ilk yarıda en çok kosan futbolcuydu. Gayet güzel oynadı bence..

İkinci yarı hep sol kanattan geldiler, otobana döndü o taraf.(Eski Açık tarafındaki kaleye hep bizim sol kanattan geldiler. Bundan önceki Manisa maçında da hep ordan gelmişlerdi) Hücuma katkısı var mı? Yok. Eee bir bek bu temel görevlerini yerine getiremiyorsa, üstelikte kaç maçtır yerine getiremiyorsa "iyi oynadı" mı denilmesini bekliyorsun?

Bu maçta ne hata yaptı, söyleyebilir misiniz??

Ilk yarıda en çok kosan futbolcuydu. Gayet güzel oynadı bence..

Ben de öyle çok göze batan bir şey görmedim.

Klasik bir Hakan Balta performansıydı bence, yeterliydi ve takıma zararı da olmadı. Kademeleri iyiydi, çizgiye paralel güzel toplar attı.

Geri dönüşte ağır kalıyor ama esikden bunu yapmıyordu, şimdi yapılması isteniyor ve bu yönde çabaladığı için eleştirmek yerine takdir edilmeli bence.

Yalnız bu adamın eleştirebileceğim tek yönü oyun stiliyle ilgili, hep sola dönüyor, ama hep, bir kere bile sağa döndüğünü görmedim şu kadar senedir. Hani Ergün'de sol ayaklıydı ama iki tarafa da dönerdi.

Bunun dışında da bir eksisi yok bence Balta'nın, her zamanki Balta.

İbb macında saglamdı cunku adamların zaten ileri cıkıcak halleri yoktu son 10 dkda bizim acemiler mangası gibi davrandıgımız icin cıkabildiler baltaya gelince göstere göstere pas atmayı kessin özelliklede sol cizgiye

Hakan,Winston White iç dostum hafif sigaradır kasmaz adamı.

Hakan Balta'nın bu kadar çok eleştirilmesini anlamıyorum.

Başarılı buldum stoperde. Özellikle topla çıkışları çok rahatlattı. Bu düzen bir süre gidecekse Servet uyarılmalı, topu çıkarma görevi Hakan'a verilmeli. Gerçi rakiplerde bunun farkına varacaktır. Yine de mümkün olduğunca bu işi Hakan yapmalı.

Sigarayı bıraksan tam süper olucak :D

17102.jpg

Eskiye göre son 2 maçtır iyi iyi derken eski haline göre iyi :):)

Cruyf gibi ol Hakan,tercih yapmak gerekirse futbolu bırak :D

Galatasaray fazla su anki Hakan Baltaya, stoperde hic oynamasin

Hakan Balta: Sıfırdan başlayacağım

Galatasaraylı Hakan Balta, ilk yarıdaki performansını beğenmediğini ancak ikinci yarıda daha iyi olacağını söyledi.

Galatasaray'ın savunma oyuncusu Hakan Balta, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısında kendisinin de formsuz bir dönem geçirdiğini, ancak bunu maç yoğunluğuna bağladığını belirtti.

Mağazada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hakan Balta, Antalya kampını nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine, güzel bir ortamda çalışmaları sürdürdüklerini, sahanın başlangıçta biraz sert geldiğini, ancak zamanla alıştıklarını kaydederek, ''Güzel zaman geçiriyoruz. Önemli olan zaten takım halinde çalışmak ve birlikte olmak. O aile ortamını yarattığımızı düşünüyorum. Bu kampta önemli olan da bu'' dedi.

Balta, ilk yarı sergilediği performansla ilgili bir soruya da, son iki yıldır sürekli oynadığını bu yılda yaklaşık 25-30 maçta forma şansı bulduğunu belirterek, ''Gerçekten çok maç yapıyoruz. Oyuncuların formsuz olduğu dönemler olacaktır. İlk yarıda ben de biraz formsuz bir dönem geçirdim. Bunu maç yoğunluğuna bağlıyorum. Bu devre arasında iyi dinlendik. Şimdi de çalışmalara başladık, sıfırdan başlayacağımı düşünüyorum'' diye konuştu.

Yeni transferler yapılacağı yönünde iddialar bulunduğunun hatırlatılması üzerine Hakan Balta, yeterince savunma oyuncularının bulunduğunu düşündüğünü, ancak bunun yönetimin bileceği bir iş olduğunu, yorum yapmasının doğru olmayacağını kaydetti.

Kaynak:Hakan Balta: Sıfırdan başlayacağım - Futbol- NTVSpor

Sol-back'te Hakan-Caner ikileminde kararsızım.

Hakan Balta'daki soğuk kanlılık Caner'de yok. Caner'deki bazı yeteneklerde Hakan Balta'da yok.

Eğer orta sahadan Sarp'ı kesebilirsek, Caner'i orta alanın soluna alma taraftarıyım.

Hakan-Caner-Kewell

Bence harika bir kanat olur. Hakan soğukkanlı ve kaliteli bir futbolcu, Caner yine, çok iyi futbolcu. Bu ikisi Kewell'ın arkasında o kanadı götürürler.

_________________Leo_________________

Sabri______Neill_________Emre G______Hakan

______Elano______Arda________Caner______

______Keita______Transfer______Kewell_____

^ oldukça etkili olabileceğini düşündüğüm bir kadro. Keita gelene kadar o bölgeye Arda Turan'ı alıp, ortaya Topalı'da çekebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt