#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Bordeaux'un deplasmanlarda çok tehlikeli olduğunu varsayarsak her türlü işe yarayacağını düşünüyorum. :)

Bordeaux maçında maçın yıldızlarından biri olacaktır.Ama tabi yine gizli bir kahraman olacaktır.

varya bu adamın ne kadar önemli olduğu bir kez daha zankkk diye ortaya çıktı...

Hakan Balta şu takımda sen ve M.Topal varsınız ikiniz son derece profesyonel insanlarsınız ne bazıları gibi abartılıp Maradona sandınız kendinizi nede futbol oynamayı bilmeden sahaya çıkanlar gibi davrandınız bravo size bunları genel olarak yazıyorum

^^hakkaten ha... Allah nazardan saklasın, bu adamın şımardığını hiç görmedim...

Son maçlarda çok formsuz,sakatlıktan yeni çıkmasına bağlıyorum,yani inşallah öyledir...

Yavaş yavaş eski formunu yakalar.

balta die die olmazsa olmazımız oldu..

Bu takımın gizli kahramanıdır H.Balta.

Cok saglam cok efendi cok iyi bir futbolcu mutlaka seneye ona iyi bir alternatif yaratılması lazım eger alparslana guvenilmiyorsa.

Arda'nın performansını inanılmaz arttırıyor,sol kanatta çok iyi anlaşıyorlar duruşu ile H.Balta bu takımın olmazsa olmaz elemanlarından biridir!

Arda'nın performansını inanılmaz arttırıyor,sol kanatta çok iyi anlaşıyorlar duruşu ile H.Balta bu takımın olmazsa olmaz elemanlarından biridir!

Aynen katılıyorum.Duruşunu,oyununu herşeyini çok yakıştırıyorum Galatasaray'a.

Aynen katılıyorum.Duruşunu,oyununu herşeyini çok yakıştırıyorum Galatasaray'a.

Vaktiyle Sinan Sazak diye bir üyemiz vardı. Aynı zamanda ekşi sözlük yazarıydı sanırım.

Kendisi koyu bir Hakan Balta aleyhtarı idi. Hatta öyle ki Sabri 'yi bile Hakan 'a kıyasla çok sevdiğini belirtmek için methiyeler düzer, avatarına falan koyardı.

Şimdi aramızda olsaydı, bu yorumunun üzerine intihar edebilirdi. :p:D

Bordo ve konya maçı..

Saka yapıosun herhalde renkdas adam sakatlıktan cıktıgı gibi geliyor formasını alıyor bordo macında ve konya macında ardanın performansını gördünmü? bireysel olarakda iyiydi ama bazı takımlar futbolcuyu oynatır bazı futbolcular takımı oynatır;)

Vaktiyle Sinan Sazak diye bir üyemiz vardı. Aynı zamanda ekşi sözlük yazarıydı sanırım.

Kendisi koyu bir Hakan Balta aleyhtarı idi. Hatta öyle ki Sabri 'yi bile Hakan 'a kıyasla çok sevdiğini belirtmek için methiyeler düzer, avatarına falan koyardı.

Şimdi aramızda olsaydı, bu yorumunun üzerine intihar edebilirdi. :p:D

Adaşların H.Balta'yı sevdiğini düşünürdüm bu vakte kadar :D

Bence şu sıralar Türkiye'nin en iyi sol beki Hakan'dır. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt