#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Sakinliği , duruşu tıpkı Ergün Penbe.

O konularda Ergün'ün aynısı..Ergün Penbe'nin biraz daha kullanılışlısı..Ergün sol bek ve orta sahada oynuyordu..Hakan Balta sol bek,orta saha,stoper oynayabiliyor..:)

Dünkü maçta çok iyiydi..Nazar değmesin..İnşallah bu performansı devam eder..

Gerçekten helal olsun maçın yıldızlarından biridir Hakan.

Böyle bir oyuncu görmedim ben sakin,kaliteli ve ne yaptığını biliyor.

Onu Yetiştiren,transfer eden herkese teşekkür ederim:D:D

Ah be Hakan Balta.Madem bu kadar iyi stoper oynayabiliyodun neden ligdeki Sivas maçında o kadar hata yaptın.

Neyse kimler ne hatalar yapmıyor ki.Bu yoklukta mecburiyetten olmasına rağmen son maçlarda iyi oynuyor.İnşallah böyle devam edersin de seneye yeni stoperimiz olursun...

H.Balta has bir Avrupalı oyuncu gibi oynuyor onun sakinliği Meira'da yoktu ateşten gömleği başarıyla giyiyor aslanım!

Kademeli mi doğdun ulan sen :D adam her yerde oynuyor maşallah

Biraz baltalık varmış galiba arkadaşlarımın yalancısıyım. Biri kargo götürmüş "aa hakan abi bende Galatasaraylıyım.." falan derken "öff sen şimdi forma falan da istersin" demiş başka biri de pizzacı yine şaşırmış sevinmiş "hakan abi nasılsın?" gibi birşeyler söylemiş hiç cevap vermeden parayı verip kapıyı kapamış bahşiş de vermemiş:) işte böyle gereksiz bilgiler. Bu arada ergün penbeyle tek ve yegane benzerliği sahadaki efendi duruşu olabilir başka hiçbir açıdan sol bek ergün le kıyaslanamaz stoperliğine lafım yok...

Biraz baltalık varmış galiba arkadaşlarımın yalancısıyım. Biri kargo götürmüş "aa hakan abi bende Galatasaraylıyım.." falan derken "öff sen şimdi forma falan da istersin" demiş başka biri de pizzacı yine şaşırmış sevinmiş "hakan abi nasılsın?" gibi birşeyler söylemiş hiç cevap vermeden parayı verip kapıyı kapamış bahşiş de vermemiş:) işte böyle gereksiz bilgiler. Bu arada ergün penbeyle tek ve yegane benzerliği sahadaki efendi duruşu olabilir başka hiçbir açıdan sol bek ergün le kıyaslanamaz stoperliğine lafım yok...

Efendi birine benziyor :o

Ben böyle istikrarlı oyuncu görmedim arkadaş.

Ne bekliyorsunuz ki Hakan Balta'dan anlamadım.Acaba Hakan'a neler söylendi o bu cevapları verdi ki bu yaptıkları anormal değil.

Her Galatasaraylıyım diyenin boynuna sarılacak hali yok,35 milyon Gs'li varken zor biraz :)

Dün yorgun gördüm hakanı inşallah hamburg macına bildigimiz buzdolabı gibi cıkar:D

İnanın bana bu adam 30 sayfadan fazlasını hakediyor.

Şu aralar iyiki varsın lafını daha cok diyorum umarım şu zamanlarda bir sakatlık falan yaşamazsn

Daha önce dedidiğim gibi H.balta stoperdir bana göre ve burda daha faydalı oluyor..Solbekte hucum yonunden yetersiz kalıyor..

sana helal olsun olum kewell için dediklerim senin içn de geçerli tam bir profosyenelsin sen de....

Alnından öpüyorum sana da helal olsun ateşten gömleği giydin elinden geleni yaptın!

Herkese birşeyler yazdık, sana da birkaç kelime etmemiz şart. Tam bir görev adamısın, kaleye koysak orda bile elinden gelenin en iyisini yaparsın. Taraftar sana ilgi göstermiyor diye üzülme, savunma adamlarının kaderi bu. Seni de çok seviyoruz Baltamız. Sen de birtanemizsin.

futbolu bilen aşırı profosyonel bi adam işte..

yeteneklerinin farkında yapabileceklerini biliyo ona göre temiz basit oynuyo..

seviyoruz Baltayı..

Seni gerçekten çok seviyoruz.Helal olsun sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt