#22 Hakan Balta

Kötü futbolcu değil Hakan, fiziki ve mental yönden olumsuz bir durum olmadıkça istikrarlı da...''Total'' Rijkaard az daha adamın bütün kariyerini bitiriyordu; o zamanlar basına da yansımış olan ailevi problemleri vardı,ondan olsa gerek konsantre olamama hali kameralara o kadar net yansıyordu ki, silah zoruyla sahaya çıkmış gibi bir yüz ifadesini anlayabilmek için ille psikolog ya da psikatr olmaya gerek yoktu...Her insanın hayatında sıkıntılı dönemleri,iniş çıkışları olur,böyle bir durumda 3-5 hafta oynatmayıp, kendine çekidüzen vermesi için zaman tanımaktır en doğru yaklaşım; ''Körün taşı bellediği gibi'' sakat ve cezalı olmadığı her maç 11 e yazmak değil!...O haldeki bir futbolcuyu oynatmak,taraftar tepkisiyle de birleşince bütün özgüveninin motivasyonunun tükenmesine sebep oldu; o periyotta başka kim oynasa (PAF takımının solbek ya da stoperi veya as kadrodan herhangi biri) daha kötüsü olmazdı...O dönemin etkisini uzun süre atamadı üzerinden,takımın berbat durumunun da etkisiyle...

Terim geldiğinde BJK ile transfer görüşmesi yapıyordu, hocanın ısrarıyla takımda kaldı ve 2011-12 de en çok katkı sağlayan oyunculardan biri oldu,çok kişi kabul etmek istemese de... O sezonu sakat tamamladığı,ameliyat olması gerektiği filan söylenmişti,sonra bir habere rastlamadım konuyla ilgili...Her ne idiyse o sakatlık,atlatmış olmasını,en azından 2011-12 sezonundaki performansını yakalamasını umuyorum,Riera veya başka bir yabancı solbek çok iyi oynasa bile sıkça ihtiyaç duyulacağı kesin ''Baltazar'' a...

Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu. Antep maçında goldeki hatası dışında iyiydi :ka21:

Sabri ve Gökhan Zan'la birlikte takimda en uzun süredir bulunan oyuncumuz. Destek olmak yerine köstek olmak böyle birsey.

Bir moderatör olarak üslubunuza dikkat etmeniz öncelikli olmalı.

Kendi görüşümü belirttim. Eski olması demek, kaptanlık pazubandının yakışması gerek anlamına gelmiyor.

Sizin mantığınızla kaleci Aykut'ta eski, onunda hakkı var.

Güveniyoruz, güvenmek zorundayiz Hakan Balta'ya. 2 mactada iyidi. Devam ettirmeli bunu.

resmen 1 kisi eksik oynuyoruz ya

bir de kaptan yapmislar sunu

her topu geriye veriyor oyuna hic bir katkisi yok

acilen sol bek lazim hic mi yerli sol bek yok bundan kötü olamaz yani OLAMAZ! !!!!

Hadi diyelim geride iyi duruyor ona eyvallah peki ya ilerisi! Solbek dediğin adam gider-gelir birşeyler yapar. 0 katkı bu sene sol kanat çalışmayacak anlaşıldı. Selçuk bu yüzden zorlanıyor. Hakanla pas alışverişi yapmayınca sol taraf çok sönük kalıyor. Dalga geçtiğimiz Hamitin kanadında bile Eboue sayesinde canlılık var fakat hakanın tarafı resmen bitik. Yabancı sınırı bizi mahvetti malesef. Bugün Riera olsaydı bu maç farklı olurdu bence.

Türkiye"nin en büyük futbol klübünün sol beki bu adam ya bşka bişey demiyorum ayakta duramıyor hücum performansı 0 yazık bize yazık,bu adamla Celşi-Barselona karşılarına çıkacaz ahh ölmüş bu adam çıkarın zıpkın gibi a2den genç artık,pas gelmesin diye toptan kaçan-ileri çıkmayan adamdan ne hayır g.elir

Hakan iyi dır dıyenler nerde

Adamlar otoban ettti resmen solu

Adamın önünde bir Allah kulu yok..Her pozisyon Şener+Murat Yıldırımla karşı karşıya kalıyor...Şu sistemi kullandığımız sürece en iyi halindeki R.Carlos'u bile alsak sol taraf otoban olur.. Bunu Baltayı yeterli gördüğüm için söylemiyorum bizim takımın kalitesinde değil maalesef ama ligde mecbur idare edeceğiz..

Ne yazık ki Riera'nın en kötü hali Hakan'ın en iyi halinden daha iyi. Hakan Balta idare ediyor daha da eder ama dün pas yapabilen solak bir oyuncumuz yoktu Riera varken en azından Melo-Selçuk-Sneijder'in daha dengeli bir pas tercihi oluyor dün Hakan oyunun içine giremedi Riera pas oyununda faydalı ki eğer biz bu sisteme devam edeceksek bence bu bölgede kaliteli bir sol bekle oynamak en azından deplasmanlarda Chedjou'dan da Sneijder'den de Drogba'dan da daha önemli.

Önünde oynayan adam yok, ondan tek basina iki kisiye karsi kaldi cok pozisyonda. Bunu yazan kisi sayisi 1 ! Adama laf atmayi bilenler ama cok. Oglum önünde kimse yok. Selcuk kagit üstünde sola yakin oynuyor ama ortaya geciyor ve Baltanin önü bombos.

4-4-2 dışında önünde iki yönlü kanat oyuncusu olmazsa 5 para etmez.

Bir şekilde idare edecek etmek zorunda.Sol beke de yabancı koyduğumuz zaman savunmada 4 yabancı oluyor-kaleci dahil-

O yüzden yeni bir sisteme geçtikten sonraya saklanmalı yorumlar.Ben bu sistemde Hakan'ın değil Selçuk İnan'ın,Sneijder'ın bile harcanacağını düşünüyorum çünkü.Hoca da bunu görüyordur mutlaka.

Hakani sevmem ama haksizlik yapmaya da gerek yok. Çok kotu oynayan hic yardima gelmeyen selcuk'a ragmen gayet iyiydi.

Tapatalk ile gönderildi.

Hakan'ı şu ana kadar ki maçlarda eleştireceğimiz bir durum yok. İyi kötü idare ediyor. Geçmiş senelerde ki Hakan'ı hatırlayınca bu Hakan'a şükretmek lazım.

Yahu Hakan'a da laf etmem artık. Çok iyi topçu değil elinden bu geliyor.

Asıl sorun sol kanadı Hakan'a teslim etmektir. Zaten hızlı ve seri oyuncu değil ileri gitse geri gelemez geride kalsa hücum yönümüz doğrudan aksar adamın tedirginliği her halinden belli oluyor.

Adam elinden geleni yapıyo en azından ne diyelim iyi bi sol bek ben de isterim de onun dışında sorunlarımız var gibi görünüyo.

adam takimi 10 kisi oynatiyor maca hic bir katkisi olmadigi gibi sadece bos alanda pas yapabiliyor hic bir ozelligi yok. sifir oglu sifir ve takimin futbol oynayamamasinin en buyuk sebeplerinden biri balta malsew.

acilen riera montasyonu gerekmektedir gerekirse chedjuyu kes belli maclard

Dün bir ton pozisyonda, Selçuk ve Sneijder sol kanadın rakip saha bölümünde bir adam aradı ve her seferinde Balta geride top bekliyordu. Bu adamla 4-3-1-2 oynanmaz diyoruz ama anlatamıyoruz. Bu dizilişte bekler Eboue-Balta olacağına, her türlü Hamit-Riera olmalıdır.

Geri
Üst Alt