- 11 Aralık 2009
- 18.426
- 11.197
- 1.998
Kötü futbolcu değil Hakan, fiziki ve mental yönden olumsuz bir durum olmadıkça istikrarlı da...''Total'' Rijkaard az daha adamın bütün kariyerini bitiriyordu; o zamanlar basına da yansımış olan ailevi problemleri vardı,ondan olsa gerek konsantre olamama hali kameralara o kadar net yansıyordu ki, silah zoruyla sahaya çıkmış gibi bir yüz ifadesini anlayabilmek için ille psikolog ya da psikatr olmaya gerek yoktu...Her insanın hayatında sıkıntılı dönemleri,iniş çıkışları olur,böyle bir durumda 3-5 hafta oynatmayıp, kendine çekidüzen vermesi için zaman tanımaktır en doğru yaklaşım; ''Körün taşı bellediği gibi'' sakat ve cezalı olmadığı her maç 11 e yazmak değil!...O haldeki bir futbolcuyu oynatmak,taraftar tepkisiyle de birleşince bütün özgüveninin motivasyonunun tükenmesine sebep oldu; o periyotta başka kim oynasa (PAF takımının solbek ya da stoperi veya as kadrodan herhangi biri) daha kötüsü olmazdı...O dönemin etkisini uzun süre atamadı üzerinden,takımın berbat durumunun da etkisiyle...
Terim geldiğinde BJK ile transfer görüşmesi yapıyordu, hocanın ısrarıyla takımda kaldı ve 2011-12 de en çok katkı sağlayan oyunculardan biri oldu,çok kişi kabul etmek istemese de... O sezonu sakat tamamladığı,ameliyat olması gerektiği filan söylenmişti,sonra bir habere rastlamadım konuyla ilgili...Her ne idiyse o sakatlık,atlatmış olmasını,en azından 2011-12 sezonundaki performansını yakalamasını umuyorum,Riera veya başka bir yabancı solbek çok iyi oynasa bile sıkça ihtiyaç duyulacağı kesin ''Baltazar'' a...
Terim geldiğinde BJK ile transfer görüşmesi yapıyordu, hocanın ısrarıyla takımda kaldı ve 2011-12 de en çok katkı sağlayan oyunculardan biri oldu,çok kişi kabul etmek istemese de... O sezonu sakat tamamladığı,ameliyat olması gerektiği filan söylenmişti,sonra bir habere rastlamadım konuyla ilgili...Her ne idiyse o sakatlık,atlatmış olmasını,en azından 2011-12 sezonundaki performansını yakalamasını umuyorum,Riera veya başka bir yabancı solbek çok iyi oynasa bile sıkça ihtiyaç duyulacağı kesin ''Baltazar'' a...