#22 Hakan Balta

Kullanabiliriz ama Alex gelecek galba. Her zaman hazırda durmalı, Gökhan gibi.

bugün iyidi. adamda teknik var, zeka var, ama cok yavas, agir. stoper posizyonu onun icin sanki daha iyi olur

Özellikle 2 yarıda birkaç çok kritik kademe yapıp kafayla uzaklaştırdı , kanımca çoktandır oynadığı en iyi oyunlardan biriydi bugün .

Bugün iyi oynadı, sırıtmadı en azından. İlk yarı kaçırdığı golü atmış olsa süper olucaktı:)

neredeyse 0 hata ile oynadı ama alternatif olarak birini almak şart

Çok zorlayan olmadı zaten benim gördüğüm, bu koşullarda daha kötü oynamamalı zaten.

adam efsane oynadı kendi çapında. ilk yarıda bir yardırması vardıki gözlerime inanamadım. hakanı flulayıp pozisyonu gösterselerdi kesin sneijder falandır derdim.

Alexe göz dağı vermek için iyi oynadı yoksa zor böyle performans göstermek .

dünyanın en iyi sol beki.

şaka bi yana Alex haberleri dönünce kıç tutuştu gibi. Can havliyle oynadı :asd:

Turgay Bahadır'ı bende savunurum . Valencia'dan yedigin calımlar dun gibi aklımda Balta kardes !!!

Şu saatten sonra ne oynadığının bir önemi yok, isterse ağzında kuş tutsun, artık çok geç. Golü de atamadı zaten :D

anladi Mancini illa yerli ve yabanci sol bek israrla istedigini, oynamaya calisti...

severim ama Avrupa Kupasindan sonra cok vurduymaz oldu, böyle adamdan hayir gelmez, yoksa alt yapisi saglam, kaliteli sutu var, tek hiz ve offansiv anlamda pek iyi degil, ama kendisi oynamak istemdiginden sonra zorla oynatsan kime yararr. Bu kadar kaldigi bile büyük bir ayip

Geri
Üst Alt