#22 Hakan Balta

Ligde büyük ihtimalle Hakna oynar 2. yarı.Telles CL,kupa maçlarında oynayacak gibi geliyor.Muslera-Melo-Sneijder-Drogba yeri garanti olanlar.Ben 2. yarı Bruma'yı artık kadroya alacağını düşünuyorum.6. yapancı Ched olur.

Selçuk beraber 10km'yi aşan 2 oyuncumuzdan birisi olmuş.

Sona gelince koşuyor diyorsunuz da adam sakatlık olsun, Riera faktörü olsun 1,5 aydır oynamıyor. Forma şansı bulduğu ilk maçta iyi değerlendirdi demek lazım bu duruma. Hakan her zaman bu özveriyle oynadı bugüne dek. İlk yarıya baktığımız zaman sezonun ilk maçı Süper Kupa'da da iyi oynayıp asistini yaptı, son maçında da elinden gelen mücadele gösterdi. Hiç olmazsa maç seçmiyor, daima standart performans.

Stoper oynamalı.

Hakan Balta teknik kapasite, futbol zekası olarak takımın en iyilerinden ama fiziksel yetersizlikleri çok fazla. Hız ve kondisyon sorunu kafasındakileri yapmasını engelliyor, tıp Emre Çolak gibi.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Benden baska kimse fark etmedi mi?? Dün uzun zamandan beri ilk defa calim atti bir oyuncuya !!! :D

Telles ve yerli sol bek gelirse sene sonu göndeririz.Kendisinden en fazla stoper olur.Mathieu gibi stopere çekmeliyiz.Orada tutarsa kalır 1-2 sene daha.

Hakan iyidir, kalmalı.

Balta'dan cok üstün performans gösterecek bi sol bek yok zaten suan yerli olarak. Caner disinda türk sol bek yok daha dogrusu.

Bedavaya bir tane sol bek bulursak alalim. Yoksa kalsin.

hakana kalsın diyenlerin kullandığı neyse ondan istiyorum. bu adam futbolu bırakalı yıllar olmuş. oynayan hakanın hayaleti. rakipler artık içinden bile geçiyor :D şaka değil valla geçiyor

LA hakan neoldu calim yedin dizlerin koptu sanki : [media]https://www.youtube.com/watch?v=co4-nftDh80[/media]

Buna benzer bir pozsiyondu

Çalım yiyince sakatlanan oyuncu.Yabancı sınırı olmasa kadromuzda yer almaz ama işte tüpçü yüzünden böyle oyuncularla uğraşıyoruz.

bir pozisyon var cehyun inidriyor adami ceza sahasi disi kötü görünen ceyhun,

halbuki ondan önce adam rahatca hakani geciyor ki ondan ondan sonra ceyhun mecbur kaliyor

adama faul yapmaya.

Geri
Üst Alt