#22 Hakan Balta

Siz hiç futbol izlemiyorsunuz galiba.Balta'nın çalım yemesi hatadır ama Telles'in adam kaçırması ve Ceyhun'un kademeye gelmemesi daha büyük bir hatadır.Gayet iyi oynuyor. baskı yediğimiz maçlarda da sırıtıcağını düşünmuyorum.Pozisyon bilgisi var çünkü adamda.

herkes faul oldu diye beklentiye giriyor o yüzden de yavas davranıyorlar.Pas Akyüze geldiğinde zaten Telles ve Ceyhun oyundan düşmüştü.onların hiç suçu yok bence.

Hakanın hatası var diyorum ama 90 dklık performansı benim için çok çok iyiydi.

hatanin krali var

o kadar kolay calim yenmez

üstelik rakip topcu gecen hafta 3 kere bu tipte gol atmis kopyasi

balta bu tür pozisyonlarda hep yiyo çalımı.aydını ibbye kiraladığımız sezondu 2008.ibbyle deplasmanda oynayıp 3-0 kazandığımız o şampiyonluk yolundaki önemli maçta aydın aynı pozisyonda attığı bi çalımla resmen belini kırmıştı.aydının vuruşunu da aykut kurtarmıştı.

adnan polat aydın nerdeyse bize gol atıyodu dedi,sonra aydınla 5 yıllık sözleşme yaptık.

Hatası tabi ki var da teke tek kalan çoğu stoper hata yapmaya müsait hale gelir.

Yıllarca defanstan oyun kuran oyuncu dedik meğersem içimizdeymiş :D

gecen hafta mehmet akyüz 3 tane gol atti... 3'ü de ayni tarzda sagdan gelip soldan vurdu

ben bile bu hareketi yapacagini biliyorum ve adami cözmüsüm, hakan balta hic mi izlememis bu adami?

bugün yedigimiz gol tamamen onun hatasi... futbolu bitirmis kafasinda... en fazle yedek olur.

abartma istersen gökay. o pozisyonda siçarken yakalandik. bir anda oldu pozisyon. geçen hafta böyle yapmişti diye düşünemez bir herif. düşünmeye firsat olmadi. bence orda semih basmaliydi. baltaya burda az sövmemişimdir. ben onu hata diye düşünmüyorum. defansta pozisyon bilgisi iyi. sol beke geçmesin yeter ki:DD

Hakan baltanın teke tekte geçilmesi hata değildir zaaftır. Hakan'ı tek tekte ben bile geçerim. Burada hata Hakan'ın rakiple teke tek kalmasına sebep olan tellestedir

Bu adamın yıllarca sol bekte oynatılması gerçekten büyük bir futbol ayıbıdır ama stopere geçtikten sonra performansı arttı.Geriden iyi oyun kuruyor ve bu bize avantaj sağlıyor.

ligde bütün maçlarda semihle oynamalı aslanım benim. avrupada chedjou bambaşka oynuyor bu yüzden avrupada aurel oynasın ama ligde balta-semih candır. Ergün abisine çekmiş koçum buz adamım !

Ben Doğma büyüme İzmirliyim ama MEMLEKET Tavşanlı. Mehmet Akyüzü oradan yakın tanırım,kendisiyle konuşmuşluğum muhabbet etmişliğimde vardır. Oradada Topu Kanatta yakalayıp Sola veya Sağa Çekip Böyle goller atıyordu. ÇOK YETENEKLİ Bir adam.

Hakanın hiçbir suçu yok. Akyüzde bu özellik 5yıldır var.

Bu adamı bu kadar göklere çıkarabileceğimiz hiiiiiiç mi hiç aklıma gelmezdi. :D

Hakan-Sneijder-Telles üçlüsü çok iyi anlaşıyor.Dunkü 2. golde bu zaten ortadaydı.Ama maç içinde de Hakan Sneijder'e Sneijder Telles'e verip boş alan buluyoruz

abartmıyorum adam sol stoper oynamak için doğmuş.7.golü kaçırdığımızda ceza sahasının içinde kaçan gole üzülmesi sneijdere attığı paslar filan 10 numara.kaptan olarak biraz daha ön planda olması lazım bence röportajlarda filan

Hakan´in temel sorunu hic bir ikili mücadeleye dalmamasi.

Rakipini her zaman karsilar önünü keser ama bi türlü adama girip topu sökemiyor sökmekde istemiyor.

o çalimi dünyada her defans yiyebilir. balta öbür taraftan geçirseydi hatali olurdu gözümde. teke teksin orda. ha biraz hizli bir oyuncu olsa belki durdurabilir. ama o pozisyon zordu.

Bir de rakip hızını almış geliyor, o adamı durdurmak çok zordur, iyi çalım attı hakkını vermek lazım.

Hakan artık sol stoperde oynamalı.Sol Bek'e iyi bir yerli bulursak defans hattımız 4x4 lük olur.

Balta, 3-5-2 oynarsak elimizdeki en iyi sol stoper. Ama 4-x-x-2 oynayacaksak ilk 18'e bile girnemesi gerekir.

Geri
Üst Alt