#22 Hakan Balta

Stoperde legend oluyor adam resmen.

I am the one who knocks!

Yigidi öldür ama hakkini yeme.

Adam dün gercekten takimin en iyisiydi. Stoperde Solbeke göre 100 kat daha iyi.

Son zamanlarda stoperde gayet iyi. Özellikle dün Yekta'nın hatasında yaptığı müdahale çok iyi ve tam zamanındaydı.

Taptap

dün de standart topunu oynadı = 10 uzerinden 3

{wes-melo haric} bütün takım 10/2 olunca dolayısıyla takımın en iyisi deniyor.

Seneye işi var bizde. geriden oyun kurması, pozisyon bilgisi, sorumluluk alması yeterli

Adam stoper forvet değil:cold: Defansda 500 km ile çakıp gol mü atmasını bekliyonuz?Sizin mantığa göre dün Muslera da kötüydü Melo da:dejection:

3-4 gün sonra 31 yasina girecek. artik koray günter'in yolu acilmali. zan balta'yla zaman kaybetmeye gerek yok

Takımda ayağı en düzgün olan Türk.Açık ara fark ile hem de ve hala yol vermeye çalışanlar var.

Bir sene daha bizimle kalması gerektiğini düşünüyorum. Daha sonra Musa Nizam, kendisinden sonra adayımdır. Plase ise İshak olurdu.

Bir sene daha bizimle kalması gerektiğini düşünüyorum. Daha sonra Musa Nizam, kendisinden sonra adayımdır. Plase ise İshak olurdu.

Hem futbolcu tipi hemde futbolcu isim potansiyelleri yüksek adamlar lazim bize ayni bunlar gibi.

Hayrettin Yerlikaya,Musa Nizam, Abdülkadir Keles, Oktay Delibalta. Ama düsünüyorum da hic biri bir Sabri Sarioglu etmez :D

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt