#22 Hakan Balta

Sol bek performansiyla nefret ettirmisti kendinden. Stoperde fena degil lig icin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bazen öyle hareketleri var ki bu adam hep böyle oynayabilir diyorsun, ama olmuyor.

Semih bu haliyle Hakan'in tirnagi bile olamaz.

Denayer sağda iyi hiç bozmaya gerek yok Balta - Chedjou yanyana böyle iyi güzel.
Denayerin gercek yeri stoper ama bir stopere göre fazla atletik ve teknik iki tekni adam yanyana stoperde fazla Allah askına her futbolcu orjin yerinde oynucak diye kanun mu var yemin ederim sacma sapan yazılara ilk defa bu kadar sinirlendim ya futbolu bilmeyen Allah askına biliomus gibi konusmasın.

Hakan'ı severim de elinde Chedjou-Denayer-Semih gibi atletik stoperler varken ancak dördüncü tercih olması lazım

kesin dopingli cika ..bu adam nasil bu kadar kendini gelistirdi anlamadim ...

semih denen sari pipi mal gibi oldu ..

Şükrü mizahi acil birakmalisin
uploadfromtaptalk1443354450141.webp

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan 4. Tercih ise şu özverisi ve katkısıyla,futbol izlemeyelim renkdash

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya ben adamın performansına birşey demiyorum ki? Ayrıca karakterine, profesyonelliğine çok saygı duyduğum bir adam Hakan ama yaşı belli, fiziki kapasitesi belli bu adamın.. Son 2 seneye kadar sol bek oynamış bir adam bu, bence baştan stoper oynamalıydı orası ayrı mesele.. Bugün avrupada Bayern,Chelsea, Barcelona gibi takımlara karşı oynasak Hakan Balta'nın stoper oynaması mı içinizi rahat ettirir, yoksa elindeki hızlı atletik stoperlerlerin oynaması mı? Eğer Hakan yeterli diyorsak o zaman hiç Hamza'yı eleştirmeyelim bundan sonra stoper Denayer'i sağ bek oynatıyor diye..Elimizde Chedjou-Denayer gibi efsane olabilecek 2 tane stoper var, ama Hakan formda diye bu ikiliyi göremicez bir süre.. Günlük yaşamaya devam edelim o zaman

Ya ben adamın performansına birşey demiyorum ki? Ayrıca karakterine, profesyonelliğine çok saygı duyduğum bir adam Hakan ama yaşı belli, fiziki kapasitesi belli bu adamın.. Son 2 seneye kadar sol bek oynamış bir adam bu, bence baştan stoper oynamalıydı orası ayrı mesele.. Bugün avrupada Bayern,Chelsea, Barcelona gibi takımlara karşı oynasak Hakan Balta'nın stoper oynaması mı içinizi rahat ettirir, yoksa elindeki hızlı atletik stoperlerlerin oynaması mı? Eğer Hakan yeterli diyorsak o zaman hiç Hamza'yı eleştirmeyelim bundan sonra stoper Denayer'i sağ bek oynatıyor diye..Elimizde Chedjou-Denayer gibi efsane olabilecek 2 tane stoper var, ama Hakan formda diye bu ikiliyi göremicez bir süre.. Günlük yaşamaya devam edelim o zaman
COevvRYVAAAAx3A.jpg

Geri
Üst Alt